Samo ulazi u BIOS

poruka: 3
|
čitano: 1.560
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samo ulazi u BIOS

Nisam znao kako da stavim naziv stvarno, jedino mi je normalno izgledalo.

Imam jedan "veliki" problem. Pri paljenju racunara mi konstantno ulazi u BIOS. Cuje se neko kuckanje lagano i udje u BIOS i tako konstanto kakve god opcije da sacuvam, sta god da radim.

Evo 2 godine sve je super sa racunarom, nikakvih problema nisam imao, redovno sve odrzavao. Danas radio sve normalno par sati i evo gledao utakmicu i vratim se kuci i doceka me pokvaren racunar. Sve samo, ne razumijem fkt.

Maticna mi je Abit AB9 Pro, procesor Core2duo 6600, graficka nvidia 7600gs itd....

Hvala unaprijed svima koji budu od pomoci

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Samo ulazi u BIOS
ACEba kaže...

Nisam znao kako da stavim naziv stvarno, jedino mi je normalno izgledalo.

Imam jedan "veliki" problem. Pri paljenju racunara mi konstantno ulazi u BIOS. Cuje se neko kuckanje lagano i udje u BIOS i tako konstanto kakve god opcije da sacuvam, sta god da radim.

Evo 2 godine sve je super sa racunarom, nikakvih problema nisam imao, redovno sve odrzavao. Danas radio sve normalno par sati i evo gledao utakmicu i vratim se kuci i doceka me pokvaren racunar. Sve samo, ne razumijem fkt.

Maticna mi je Abit AB9 Pro, procesor Core2duo 6600, graficka nvidia 7600gs itd....

Hvala unaprijed svima koji budu od pomoci

da nije tipka Delete propala na tipkovnici? 

Odvikao se DotA-e, napokon! ......malo morgen
15 godina
neaktivan
RE: Samo ulazi u BIOS

ahahaha toliko je bila luda ideja da sam fkt pomislio da ce upaliti i otisao do sobe da provjerim, kad gle: fkt tipka Delete zapala.

Veliko hvala....obruka se na forumu beze  :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice