Titrajuce linije na lcd tv-u spojenom na Pc

poruka: 5
|
čitano: 1.977
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav, 

kupio sam Philips 26" lcd tv i spojio ga na kompjuter kako bih ga koristio ujedno i kao monitor. Lcd je povezan VGA kablom na PC. dok ga koristim kao tv sve je OK, slika je odlicna, medjutim, kada prebacim sa tv-a na VGA kako bih koristio kompjuter, na lcd-u se pojave tanke horizontalne linije koje titraju tako da cijeli ekran titra, pogotovo na svijetloj povrsini. 

Da li je problem u grafickoj, napajanju kompa, ili u tome sto je sve povezano vga umjesto HDMI kablom...ili nesto sasvim trece?

Je li moguce nekako podesiti sve to kako ne bih morao kupovati graficku sa HDMI izlazom, jer na ovoj nemam HDMI izlaz (ako je problem u grafickoj a ne u necemu drugome? (Graficka karta je nVidia GeForce 8600GT - 512MB)

0 0 hvala 0
17 godina

Jesi li postavio refresh rate na 60 Hz?

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Titrajuce linije na lcd tv-u spojenom na Pc
Father_Dougal kaže...

Jesi li postavio refresh rate na 60 Hz?

Jesam, ali opet je isto...jel moguce da je do VGA kabla? Preporucili su mi da spojim sa "DVI to HDMI" kablom...da li bi pomoglo to?

17 godina

Moguće je da imaš nekakve smetnje. Probaj.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

windows tipka + p te odaberi duplicate:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice