Stekaju igrice

poruka: 136
|
čitano: 46.297
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Stekaju igrice

meni su prije vecinom stekale igre,ali sam na nekom forumu naso program zove se:razer game booster,on gasi sve nepotrebne programe u pozadini,i dosta ubrza igre(barem meni){#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Mozete li mi pomoc

Od prije nekolika dana sve su mi igrice pocele stekat znaci normalno radi jedno 10 minuta pa onda steka svako 2 minute na 30 sec

Pomozite molim vas

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Stekaju igrice
stefa123 kaže...

Mozete li mi pomoc

Od prije nekolika dana sve su mi igrice pocele stekat znaci normalno radi jedno 10 minuta pa onda steka svako 2 minute na 30 sec

Pomozite molim vas

Provjeri HDD da možda ne crkava.

Koliko imaš praznog mjesta na sistemskoj particiji (C:), koliki ti page/swap file?

Koja ti je konfiguracija? CPU/GPU/RAM/MBO/PSU...?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2013 16:03 (Matozan).
12 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Pojasni ;)

Kako to sve da uradim

0 0 hvala 0
16 godina
stefa123 kaže...

Pojasni ;)

Kako to sve da uradim

Prvo sa OVIM ili OVIM programom skeniraj HDD, pa ćeš vidjeti da li imaš problema sa HDD-om.

Još uvijek nisi naveo kakav kompjutor/komponente imaš!

12 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Grafa mi je ATI radeon 5000 a imam 2 GB rama i imam windows 7 pentium dual core

Inace do prije nekolika dana su mi i najzahtjevnije igrice radile super

EDIT: Evo skino sam ove programe sto si mi reko i temperatura mi je 46 stepeni a hard disc mi je u redu sve mi izbacuje OK

Perfomance: Excellent

Health: Excellent

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 13:26 (stefa123).

0 0 hvala 0
16 godina
Stekaju igrice

Koliko imaš praznog mjesta na sistemskoj particiji (C:), koliki ti je page/swap file?

Koji antivirus koristiš?

Pročešljaj komp za MBAM-om i SAS-om da nemaš gamadi koji ti svojim procesima zakucaju procesor,

pa zbog toga onda komp šteka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Skeniro sam i otkrio je 56 objekata koji stete i izbriso ih i dalje stekaju igre

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Pozdrav nedavno sam kupio nov racunar i3 procesor,4 GB RAM,500 GB na hardisku graficka HD Radeon 5450 2gb 64bit i stekaju mi igrice kao gta 4 i sl.Racunar je jaci od takvih igara i opet stekaju pa ne znam do cega ako mozete molim vas recite mi.Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
adra456 kaže...

Pozdrav nedavno sam kupio nov racunar i3 procesor,4 GB RAM,500 GB na hardisku graficka HD Radeon 5450 2gb 64bit i stekaju mi igrice kao gta 4 i sl.Racunar je jaci od takvih igara i opet stekaju pa ne znam do cega ako mozete molim vas recite mi.Hvala!

Vrlo jednostavno, 5450 je preslaba kartica.

9 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Zdravo,

Ako neko moze pomoc bio bih mu zahvala.Prije 5 dana sam formatiro disk i instaliro ponovo win 7 ,i instaliro sve potrebno.

I sad kada udjem u LoL (jer samo to igram :D) pocne mi stekat i stalno mi spada fps pokusavo sam smanjivati rezoluciju i ostalo ali nista malo umiri ali opet pocne i zvuk isto pocne stekat.

Pomooc :D Hvala 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Jel si dobro instalirao sve drivere?

01101100011101010110101101100001
9 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Jesi li probao defragment?Ja koristim "smart Defrag 4" Stekao mi je GTA4 (koji je naravno stekačina) kako je prosao FPS mi se digao za 30-40% sto mi je poboljsalo perfomanse.

PS:Nije mi se dalo čitati 4 strane ,lijen sam :D .

[url=http://valid.x86.fr/yucct3][img]http://valid.x86.fr/cache/banner/yucct3-4.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Zure kaže...

Zdravo,

Ako neko moze pomoc bio bih mu zahvala.Prije 5 dana sam formatiro disk i instaliro ponovo win 7 ,i instaliro sve potrebno.

I sad kada udjem u LoL (jer samo to igram :D) pocne mi stekat i stalno mi spada fps pokusavo sam smanjivati rezoluciju i ostalo ali nista malo umiri ali opet pocne i zvuk isto pocne stekat.

Pomooc :D Hvala 

Prvo napiši koje imaš komponente (ako znaš). Provjeri temperature procesora i grafičke. Jesi li možda rastavljao računalo, pa ga očistio prije same instalacije OS-a? Jer ako jesi, moguće da nisi dobro pričvrstio hlađenje na procesor.

9 godina
neaktivan
Stekaju igrice

Napravio sam ,Hvala puno :D

0 0 hvala 0
16 godina

I, u čemu je na kraju bio problem?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice