Smrzavanje kompa nakon nekoliko sati igranja

poruka: 3
|
čitano: 743
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Smrzavanje kompa nakon nekoliko sati igranja

Dakle nakon igranja nekoliko sati smrzne se komp i nemogu čak ni restart na kučištu nego moram restartat komp na napajanju. Mislim da je do matićne. Moju konfu pogledajte pod moj pc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Smrzavanje kompa nakon nekoliko sati igranja
Ja isto imam problem sa smrzavanjem kompa.. komp kupljen prije 4 dana u ADMu, prvo su mi prodali nekompaktibilnu maticnu s procesorom, i nakon par min koristenja se zafriza i jedino s fizickom tipkom mogu restartati pc. Ne vjerujem da je do sustava jer sam instalirao 7 puta win 7 i jedno 3 puta win 8 orginal i sad s novom, kompaktibilnom maticnom opet ista prica.. napravio sam i mem test, i hdd test i sve moguce testove i neznam koji je razlog.. pametnjakovici u amdu isto tako, pa ako netko zna mozda nesto, pliz help
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Smrzavanje kompa nakon nekoliko sati igranja
Peykovac kaže...

Dakle nakon igranja nekoliko sati smrzne se komp i nemogu čak ni restart na kučištu nego moram restartat komp na napajanju. Mislim da je do matićne. Moju konfu pogledajte pod moj pc.

Provjeri memoriju sa Memtest86+. Također provjeri i HDD programom HD Tune ili HD Sentinel. Javlja li se BSOD? Dolazi li ikakvi čudan zvuk iz kućišta? Uslikaj i postaj sliku ovdje. Od Memtesta, HD Tunea (HD Sentinel ako hoćeš) i od Task Managera da vidimo koliki ti je CPU Usage i Memory Usage. Pojavljuju li se artefakti na ekranu? Ako da, onda je vjerojatno do grafe.

Windows 8 + DVDROM
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 16:13 (Flexan22).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice