pregrijava mi se procesor uvijek mi igre blokaju i one najlošiji a nekad i ne
Pa me zanima što da kažem uu servisu?? Može pomoć
Reci da ti se proc pregrijava i to je to. Nema previše filozofije.
I on kaze men sta ti znas i ne rjese mi nista ili ce rjesiti??
problem mi je sto sam kupio ga porije mjesec dana i vec se pregrijava
I on kaze men sta ti znas i ne rjese mi nista ili ce rjesiti??
problem mi je sto sam kupio ga porije mjesec dana i vec se pregrijava
Ja kad sam imao problem pregrijavanja samo ti napišu opis problema i stave komponentu ili komp sa strane dok ne dođe na red. Ako si kupio gotov komp i imaš onu naljepnicu iza u prijevodu garanciju, onda im samo odneseš i oni moraju primiti. I ne može ti reći šta ti znaš jer i beba zna očitati temperature u everestu ili sličnom programu.
1. Kako znas da ti se pregrijava procesor? Jesi li siguran? Provjeri temperature u BIOSu i nekom programu tipa Everest. Ako vec jesi, zanemari.
2. Probaj problem rijesit sam. Jesi li sam montirao procesor? Ako jesi, jesi li siguran da si dobro nanio termalnu pastu? Pogledaj jel ima prasine na hladnjaku i jeli hladnjak uopce radi. (Ako ulazis u Windows, vjerojatno radi).
3. Ako neznas sam rijesti problem, zaputi se u servis i reci da ti se igre smrzavaju da neznas zasto. To ako imas garanciju na cijeli komp. Ako imas garanciju samo na CPU, odnesi CPU ili cijeli PC i napomeni da ti se CPU pregrijava i da ti se smrzavaju igre zbog toga.
naljepnica je iza, spaja stranicu kučišta koja se otvara u istom smijeru u kojem se odljepjuje naljepnica
samo gurneš stranicu da odljepi naljepnicu ( ako je bilo koji masan materijal )
počet če je odljepljivat iz sredine, tj iz spoja bočne i zadnje stranice kučišta tako da se neče poderat ako nije grubi papir a niti če se vidit uši od odljepljivanja
i kasnije je zaljepiš, pa ako uspije spali hlađenje
meni nisu radili ramovi pri kupnji, stavili su druge i radio je samo jedan te rekli da je do postavka u windowsima
istom tehnikom sam stavio krivi ram i upalio komp te tako spalio utor, sad imam novu matičnu koju su mi stavili sa 3 gb rama od kojih svi rade a ne samo 1gb kao prije
barem je to lagano, kad počneš gurat stranicu kučišta, radi to lagano gledajuči kako se ponaša naljepnica,milimetar po milimetar, ako zašteka samo natrag vrati stranicu i zaljepit če se sama opet isto ko što če se zaljepit ako je i otvoriš
ovo nije u redu ali ako su oni meni rekli da su krivi moji windowsi a ne njihova matična
ko što tebi govore da se ne pregrijava procesor
vračamo im istom mjerom...
Evo ,vratio se sa servisa čovjek je rekao nije ništa bilo i vratio mi nakav komp i ja ga odnesem kuči sada nlikaju i internetske igra???
I kako rješiti ovaj problem
slika!
možemo znati kako se zove trgovina i servis da ljudi tamo ne ostavljaju novce?
Disk u šibeniku
I što ću sada??
Kupio sam ga nedavno a nemože mi nitijedna igra normalno raditi?????

Disk u šibeniku
I što ću sada??
Kupio sam ga nedavno a nemože mi nitijedna igra normalno raditi?????

pa u servis s njim onda ... reci da ti nesto ne radi .. i gotovo ...
pa zar ne vdis a sam bio danas i kazu sve radi!
pa zar ne vdis a sam bio danas i kazu sve radi!
A koje ti to igre ne rade? Jesu piratske?
Jesu ali iste igre rade mojin prijateljima sa lošijim grafickim i istim procesorom vrti bez problema na high detaljima!!

stavi nove windowse ... omg
i stavio je ovaj na servisu!!
nezz ondaaaa :S
i stavio je ovaj na servisu!!
Stavi ti druge. Kaj te košta. Novi windowsi i friški driveri. Stavi XP za početak i vidi jel sve radi. Ona moreš stavit Win7.