Pozdrav.
Dok igram graficki zahtjevnije igrice, dobivam ovu poruku:
"Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version x stopped responding and has successfully recovered."
Napisao sam version x jer sam probao skidati i insalirati novije drivere ali uvijek ista stvar, tako da do sada nije bilo bitno koja je verzija, uvijek se rusi.
Problem je postao uocljiviji nakon sto sam poceo igrati nove igrice koje zahtjevaju jacu graficku, pretpostavljam.
Dok igram modded minecraft, koji inace zahtjeva puno rama, sve je super, nikakvo rusenje, no dok pokrenem nesto tipa lords of the fallen ili fifa 16 demo, rusenja se dese unutar 10-20 minuta i tako svaki put. Za uspoedbu, FIFA 14 se uopce nije rusila, FIFA 15 ponekad, rekao bi 1 do 2 puta u 24 sata igre, a FIFA 16 demo svakih 15ak minuta.
Probao sam sve i svasta, mjenjat u control panel na maximum performance, mjenjat u regedit-u, spustati MGz CPU-a, kontrolirati temperaturu procesora i 0 bodova. Sve sto sam procitao na netu da je pomoglo drugima meni nije.
Ima li itko ideju ili sugestiju sto da radim? PC je relativno nov, kupljen prije manje godinu dana.