@bongy
ovaj tvoj prvi post u temi...... imam isto takav problem koji mi se počeo događati prije 10 dana dok sam sve windows update-ove poskidao i imam win xp sp3
imam maxtv i 2 kompa spojena na lan i ono što mi jako čudno na routeru mi se ugase sve lampice samo power ne i nakon 2-3 sec odmah se pale i ostale i to svaki dan točno oko 21:00 - 22:00 h..... imam taj ruter oko 1.5 god nezz točno i nikad nisam imao problema s njim i upaljen je uvijek po cijeli dan(znači samo mi se to "gašenje" dogodi između 21:00 : 22:00 h) i preko noći ga također ne gasim
frend mi ima isti ruter i probao s njegovim i ista stvar se događa, zatim iz t-coma probali s istim routerom i opet ista stvar.... još sam probavao resetirati router i sve čaprkati po postavkama i onda sam čak uspio imati uptime oko 2 dana i nakon toga opet isti problemi kao prije, pa mislim koji se vrag to događa stvarno mi nije jasno
opet napominjem to sve se počelo događati prije negdje 10 dana dok sam sve moguće update-ove poskidao sa microsoftove stranice