imam intel maticnu plocu dx58so i ima zvucnu neku od relateka. sve je neormalno radilo otprilike pola godine i sad me je pocela zezat. opce nema zvuka. tj dogadaju se sljedece stvari... prije kad je sve normalno radilo, kad ustekam iza zvucnike (najobicnije desktop stereo) upali mi se onaj jack auto sensing i oznaci mi da sam iza u zeleni (izlaz) konektor ustekao nesto i onda me pita sta sam ustekao. i tako je to sve normalno radilo... sad od prije par dana kad ustekam zvucnike iza, iskoci mi taj jack auto sensing i pokaze da sam napred na front panel ustekao nesto. i onda me pita sta. i uglavnom poludi i milijon puta mi iskacu da sam nesto ustekao i istekao i tako u nedogled... sve dok ne istekam zvucnike.
isprobao sam sve. skinuo najnovije drivere i software za zvuk. stavio najnovji bios. najnovije drivere za chipset i sve zivo. a to cudo me i dalje muci.
imam win xp sp3
pokrenut je windows audio service
svi zvukovi su do kraja pojacani i sve je kao normalno kako treba biti. samo kad bilosto ustekam taj program od realteka poludi i pokazuje da sam nesto usteko pa isteko i tako u nedogled.
gledao sam strane forume i to je dosta cest problem i izgleda da niko ne zna u cemu je rijec?
mislite li da je to hardwerski problem ili softwerski?
vec sam ocajan i razmisljam da windowse reinstaliram... al ne bi to htio napravit ako je do hardwarea. onda cu kupit neku karticu bas..