Razer 3g daimondback problem

poruka: 5
|
čitano: 2.036
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dali netko mozda ima problem ili je imao sa spomenutim misem..

Problem je sto mi ljeva tipka nekad radi nekad ne :S.Prije mi je sam na pol minute zablesao i nije radio a sad nakon 2 mjeseca ocito je otiso u vjecna lovista :S

vecinom zadnja dva dana ne radi tipka kao da malo ima kontakta malo nema :D

Jamstvo ima a kupljen je u HGspotu u OSijeku.Dali znate dali i radi li uopce hgspot u os....I kako ide procedura sa misevima dali moraju prvo u servis ili ????

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Razer 3g daimondback problem
petkovicroby kaže...

Jamstvo ima a kupljen je u HGspotu u OSijeku.Dali znate dali i radi li uopce hgspot u os....I kako ide procedura sa misevima dali moraju prvo u servis ili ????

Općenito, HG spot prema iskustvu ima vrlo loše jamstven uvjete - treba dugo čekati.

17 godina
neaktivan

Da znam da imaju sranje od servisa no bio sam na chatu sa operaterom iz hg spota.Lik mi kaze da servis radi u Os sto je dobro.I dao mi je mail od voditelja trgovine u os i da mu obasnim problem (jer nemam kako trenutno ici tamo sada)

i da vidim kako i sta..E sad je sranje sto sambio pogledat miseve na njihovoj stranici i raocarao se JBTTTTTTTTT nemaju nicega :D

Jedino koji mi se svida jeste http://www.hgspot.hr/Article.aspx?aid=151699

posto je moj kostao 360 kn a ovaj 279 kn dali bi mogao dobiti novac (visak ) nazad ili .....

evo otiso u paint i DRZAO lijevi klik i povlacio crte zasad radi koliko toliko mis :D

slika 1 slika 1
roby
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.12.2009 13:45 (petkovicroby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta sam ja jedini da imam problem sa spomenutim misem? itko?

edit: dobio mail od voditelja poslovnice:

Poštovani,

Miš možete ostaviti u poslovnici Hgspota u Osijeku. Kolege mogu provjeriti ispravnost uređaja na licu mjesta, međutim miš se šalje u ZG na ovlašteni servis te vam se u roku od 15 dana radi zamjena, vraća popravljeni miš ili nešto treće.

lp,

...

mamicu im njihovu ak nebude tako XD

roby
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.12.2009 10:35 (petkovicroby).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav svima!!

Naime trebao bi odgovor ako netko zna.1.3.2010 dao mis napokon na servis u HG spotu u osijeku.I naravno lik mi kaze da ce me obavijestavati ako budu slali u ZG itd,,

E sad reko idem ja njih nazvati.Zovem osijek nitko se nejavlja 20 min. reko idem ja nazvati podrsku za servis i odma mi se jave ja pitam u vezi misa lik mi kaze da je poslan na vanjski servis..

Dali znate koji je vanjski servis za Razer i dali ste imali problema sa misem i koliko je to trajalo?

Ja pitao gospona na telefonu i on nezna vanjski servis za razer LOL :D

bitno da imaju novi moto :) :) :) :)  :)

heh

roby
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice