Racunalo se smrzava

poruka: 7
|
čitano: 2.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Racunalo se smrzava

znaci ovako racunalo se smrzne kad  ga je volja u windowsu (XP profesional) radi normalno al se zna zamrznut npr otvorim google chrome i smrzne se o igrama da ne pricam...isprobao sam ovo:update biosa,zamjena graficke,stavljanje ventilatora po maticnoj i grafickoj,

stavljao drugi HDD,mjenjao napajanje,stavljao drugu dvd przilicu, vadio jednu pa drugu memoriju i premjesto ih iz jednog u drugi socket,

formatiro i nanovo instaliro windows...ponestaje mi ideja ako ko ima koju dobro bi mi dosla...konf.kompa nisu neke specijalne

uglavnom je sluzio da ga nosam uokolo kad se s frendovima dogovorim malo preko lana zaigrat...>AMD Athlon 1800+ , 2x kingmax 256 DDR ,ATI radeon 9250 128 mb 400Mh,ASUS a7nx8-x...

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Racunalo se smrzava

Ubiti jedino što i je preostalo je da se procesor pregrijava, pa da se zato smrzava. Probaj izvadit cooler očistitod prašine is tavit novu pastu.

Također može biti da je do rama, ako kažeš da si ga samo premjestio iz jednog utora u drugi. Trebao bi probat stavit skroz drugi ram.

15 godina
neaktivan
Racunalo se smrzava

Probaj RAM,imao sam isti problem,i ispostavilo se da maticna ploca ne voli taj Brend memorije.

Yeah!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na maticnoj su 2x socket za ram i 1 dual-chanel,stavljao sam 128 stari ram i opet ista stvar,do procesora ne vjerujem da je jer je ociscen i na njega je stavljena nova pasta prije 1 mjesec a taj problem se vec tad pojavio...jel moze bit da je maticna gotova...?

15 godina
neaktivan

A ako kažeš da si sve promjenio osim matične može biti da je ona otišla, ali onda ti nebi ni bootalo u system. Ja  ipak mislim da je do pregrijavanja proca, bez obzira što si ga očistio. Najboje provjeri temperature proca i chipseta pa ćeš vidit

15 godina
neaktivan

jdno pitanje treba li ventilator koji je na kucistu(onaj veliki sta stoji ispod napajanja)upuhivat ili ispuhivat zrak..

...
15 godina
neaktivan

ovo je rijeseno ispalo je  na kraju da je kriv cpu.

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice