Racunalo ne propoznaje miš

poruka: 8
|
čitano: 2.223
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozz

Evo pred 2 mjeseca sam kupio miš, obični opticki u Linksu, Logitech B110. Sve je super radio do danas, danas sam ga prištekao u laptop i pisalo mi je USB device not recognised..Nakon toga sam ga prištekao u drugo računalo i problem je isti..niti jedan PC a vise ne zeli prepoznati, miš nikad nije pao il tako nešto da bi se potrgalo nesto u njemu..miš sam znam često seliti iz jednog računala do drugog, dal možda to može biti problem?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Racunalo ne propoznaje miš
sk0ls kaže...

Pozz

Evo pred 2 mjeseca sam kupio miš, obični opticki u Linksu, Logitech B110. Sve je super radio do danas, danas sam ga prištekao u laptop i pisalo mi je USB device not recognised..Nakon toga sam ga prištekao u drugo računalo i problem je isti..niti jedan PC a vise ne zeli prepoznati, miš nikad nije pao il tako nešto da bi se potrgalo nesto u njemu..miš sam znam često seliti iz jednog računala do drugog, dal možda to može biti problem?

Jesi probao resetirati BIOS na default postavke ?

Probaj uštekat neki USB stick da vidiš da li uopće rade USB-ovi..

Ukrali ste mi jedinu zvijezdu. Drzava me krade, Vi me kradete. Sramite se!
14 godina
neaktivan
Karlovac_047 kaže...
sk0ls kaže...

Pozz

Jesi probao resetirati BIOS na default postavke ?

Probaj uštekat neki USB stick da vidiš da li uopće rade USB-ovi..

nisam resetiral BIOS, ušteako sam USB memory stick i prepoznaje ga

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
15 godina
neaktivan

Bios- Integrated Peripherals- Enable USB Keyboard/mouse- Enabled

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pusti bios na miru i ukljuci malo zdravu logiku {#} .... kad je reko lik da ni jedno racunalo ne prepoznaje miš znaci nije bios u pitanju nego da je mis riknuo ...

...
16 godina

Si uštekao miš dok je komp ugašen, pa onda tek upalio?

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CeBa kaže...

pusti bios na miru i ukljuci malo zdravu logiku {#} .... kad je reko lik da ni jedno racunalo ne prepoznaje miš znaci nije bios u pitanju nego da je mis riknuo ...

Nisam primjetio tu recenicu. {#}

15 godina
neaktivan

to moze bit problem samo ako je u pitanju PS2 miš ako je rjec o USB mišu windows ga moze prepoznat odmah pri spajanju {#}

...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice