Problemi s grafickom karticom

poruka: 16
|
čitano: 3.609
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo imam jedan problem u vezi grafike u igrama i nadam se da na pravom mjestu ovo pitam :).Uglavnom kupio sam pred nekih tjedan i pol dana novu graficku MSI GeForce 560 GTX TI i sve je super radilo do juce kad mi su se poceli pojavljivat ti problemi.Problem je bio prvo u tome da mi je javljalo da mi se nisu moglu driveri za monitor pokrenut pa mi je onako zacrnio se ekran kao sto to biva ali sam ja nakon toga instalirao nove drivere no opet su se ti problemi pojavili.Danas sam čak instalirao originalne drivere sa cd-a koji sam dobio sa grafičkom no ni to nije pomoglo.Također sam stavio u power options sa high preformance na balanced ni to nije pomoglo,jednostavno dok igram neku igru npr warcraft 3 (DOTA) mi ekran staje i zacrni se na par sekundi i tako stalno pa par minuta mi bude ok pa opet tako ili recimo Call of Duty 4 dolaze mi preko cijelog ekrana ljubičaste kockice a znam da mi se graficka ne pregrijava jer pratim temperaturu stalno i bude mi max do 60 stupnjeva.... i neznam vise sta da napravim da to popravim pa molio bi da ubacite koji savjet ili mozda cak rjesenje problema.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ostatak konfiguracije? Mozda ti napajanje nije dovoljno jako.

Reinstal windowsa?
Bios na default postavke?
Najnoviji driveri? 
Sve dobro spojeno u kucistu? 

Garancija? Servis?

EDIT: Ne trebaju ti dvije iste teme, dovoljna je jedna...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | bfbc2: rebels1e
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 1:32 (rebelsy).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi s grafickom karticom

napajanje mi je 530 W sto je dovoljno za ovu graficku posto ona zahtjeva 500W maticna asrock p67 pro3 rami su od crosaira vengeance 4 gb 2x2 gb kit u ovom novom "biosu" (UEFI) sam jedino mjenjao brzinu coolera tj koju temp da cilja probao sam i sa najnovijim driverima i danas sam stavio kao sto sam reko ove malo starije(par tjedana starije) sa cda koji sam dobio sa grafickom u kucistu je sigurno sve dobro spojeno garancija vrijedi ipak je kupljena prije tjedan i pol nisam je jos nosio na na servis dosao sam ovdje prije da se savjetujem sa mozda nekom osobom koja se bolje razumije u kompjutor i njene kompometne od mene pa ako nista ne bude pomoglo ici ce se na reklamaciju,A za windowse imam windows 7 isto instaliran na dan kad sam dobio graficku nakon toga nista reinstalirao windowse

PS: ma frend mi je reko da je mozda bolje da stavim ovdje temu ako treba uklonit cu onu staru

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.6.2011 1:41 (mu4life).
16 godina

Powerline 530W? Kupuj novo.

3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Mislis da je u tome problem?? , jer sve mi je radilo super do jucer

16 godina
Da.
3.400 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
15 godina

Dali si clockal grafu?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam clockao graficku za trenutne igre i ostale standarde ovakva kakva je mi je sasvim dovoljna mozda i vise nego dovoljna

14 godina
neaktivan

I ja imam problem s grafickom karticom !!

Ukljucena je u maticnu plocu i sve je super radilo do trenutka kada sam upalio igricu i pisalo je the game.exe doesn t work !

Graficka je ukljucena ali kao da je nema u kompjutoru !!

Mozete mi kako pomoc ?? 

0 0 hvala 0
16 godina

Jel se radi o orginalnoj igrici ili onoj skinutoj s neta, ocito nije stvar u grafickoj vec u igri, daj malo detaljnije, jel igra na mediju ili si dizo sa HDD-a, inace sad komp radi ili ......

12 godina
neaktivan

Pozdrav svima. Zamolio bih pomoc posto imam jedan problem. Nedavno sam uzeo HDMI grafickukarticu.Kartica je ASUS-ova a ima chipset od NVIDIE sa DDR3 memorijom od 1GB i na kutiji od kartice pise da kompjuter mora imati minimalno 2GB rama i odgovarajuci chipset kak bi funkcionirala.Ja imam IBM-ov kompjuter sa Intelovim chipsetom procesor 3GHz i ramom od 2.5GB sto bi nadam se trebalo biti dovoljno za ovu karticu.Uspjeo sam da instaliram drivere,monitor spojio sam na izlaz od HDMI kartice ali je problem sto svaki put kada upalim kompjuter i pocne se dizati Windows na monitoru nestane slike i samo mi se pojavi poruka NO SIGNAL. pa ak moze kak da mi pomognete ne b bilo lose.

Unaprijed hvala :) 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jesi flashao bios?

12 godina
neaktivan

Nisam flashao. Malo mi je se tesko snaci sa njime posto je postavljen na njemackome jeziku a ja sa njemackim jezikom blage veze nemam {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.11.2012 12:10 (Cika Longo).
14 godina
neaktivan

Probaj prvo to, nađi nekoga da ti pomogne.

12 godina
neaktivan

Problem je rijesen. Nije bilo do BIOS-a vec samo do kartice i njenog proizvodjaca. 

Ipak hvala na pomoci :)

13 godina
neaktivan

pozzz novi sam ovdje pa bi trebao malu pomoc mozete mi reci koje napajanje bi trebao da mi pokrene geforice 7900gs

ja sam ja

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice