Problem sa zvukom i slusalicama

poruka: 5
|
čitano: 3.314
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

zvucnici na laptopu mi ne rade vec duze vremena, sami od sebe su prestali raditi..pa sam ja uvijek koristila slusalice. nedavno su mi se jedne pokvarile, pa sam ja u medjuvremenu dok nisam dobila druge. malo cackala po laptopu, cisto da vidim da li je moguce da mi zvucnici prorade.. po pitanju racunara sam neznalica, pa sam vjerovatno nesto i zeznula.. ugl, sada kada stavim slusalice, ne cuje se apsolutno nista..dok na mobitelu rade.. mozete li mi ikakoooo pomoci jer mi je zvuk na laptopu doista neophodan :( 

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Problem sa zvukom i slusalicama
I sada mi se pojavilo da trebam reinstalirati soundMAX... kakoo??
13 godina
neaktivan

Klik.

-popuni i "Moj pc",koji lap,mbo,w...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

U Control panel pod Sound opcijama pronadi i postavi "Default sound device" (vidi sliku). Naravno prije svega (re)instaliraj taj svoj software za zvuk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Pozdrav svima,htio bih vas zamoliti ako mi mozete pomoci oko jednog problema sa slusalicama.

Naime,moj problem je u odjekivanju moga glasa u razgovoru s frendovima.

Kada ja pricam moj glas ne odjekuje mome sugovorniku nego samo meni, i to mi smeta kada pricam..

U postavkama za mikrofon opcija "LISTEN TO THIS DEVICE" nije ukljucena, ako mislite da je u tome problem..

I kada pricam jeka nije trenutacna nego malo kasni, sto me jos vise ometa u mom govoru i ide mi to na zivce!!

Moj sugovornik mene cuje normalno kao i ja njega, jeka je samo kod mene...

Trazim po netu rijesenje danima ali nikako ne mogu naci odgovor.

Ne znam dali je problem u slusalicama, sto je vrlo moguce, jer mi se ovaj problem pojavio kad sam kupio nove slusalice.

SVAKA POMOC JE DOBRODOSLA

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice