Problem na startupu

poruka: 6
|
čitano: 1.152
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem na startupu

evo ovako, kad palim komp, uloggam se na svoj acc, otvori se prozor s naslovom RUNDLL i piše: Error loading C:\WINDOWS\system32\vvqkhgda.dll. The specified module could not be found.    i onda samo mogu odabrati OK. u čemu je problem?! ne može biti da mi taj file fali u sistemu 32 jer sam provjeravao kod frendova i kod njih taj file uopće ne postoji. jel to virus ili sta?! i kako da se toga rjesim?

|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem na startupu

Vjerojatno virus.Utipkao sam u google i nije naslo nista.Skeniraj komp antivirusom pa javi rezultat.

Gigabyte EP35-DS3,C2D E8500,Sapphire HD4850 dual slot fansink,Corsair XMS2 (2x1gb) 800mhz,Corsair TX650w,Thermaltake Soprano

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem na startupu
F1-IVO kaže...

Vjerojatno virus.Utipkao sam u google i nije naslo nista.Skeniraj komp antivirusom pa javi rezultat.

ma skeniro sam ja više puta al nije ništa nađeno. probao sam sa avastom 4.8 pro, a-squared free i ad-aware SE personal ali ništa.
|^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
17 godina
neaktivan
Problem na startupu
"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem na startupu
 fala !!
17 godina
neaktivan
Problem na startupu

Nema na čemu Cool

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice