Problem na procesoru

poruka: 9
|
čitano: 1.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem na procesoru

Pukla mi je jedna nozica na procesoru :S nece da upali ekran samo crno stoji i narancasta lampica upaljena , ocu li morat kupovat novi ?

I kad sam upalio , ugasio monitor pisalo je "No video input" jeli to do graficke ili je mozda slab signal izmedu maticne i graficke?

Intel Fanboy ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem na procesoru
amazing kaže...

Pukla mi je jedna nozica na procesoru :S nece da upali ekran samo crno stoji i narancasta lampica upaljena , ocu li morat kupovat novi ?

I kad sam upalio , ugasio monitor pisalo je "No video input" jeli to do graficke ili je mozda slab signal izmedu maticne i graficke?

Nema to veze s grafičkom. Piše ti no video input jer komp ne "šalje" nikakvu sliku jer nemože radit bez proca...

To možeš li ga popraviti prepuštam nekom stručnijem, iako sumnjam...

16 godina
neaktivan
DamageHigh kaže...
amazing kaže...

Nema to veze s grafičkom. Piše ti no video input jer komp ne "šalje" nikakvu sliku jer nemože radit bez proca...

E znam , probao sam na jedan nacin uzeo sam tanku zicu odriza je velicine nozice i stavia je u rupu poklopio sa procesorom( kao ta zica je tribala zamjenit puknutu nozicu ) i nece :S

Intel Fanboy ^^
16 godina
amazing kaže...
DamageHigh kaže...
amazing kaže...

E znam , probao sam na jedan nacin uzeo sam tanku zicu odriza je velicine nozice i stavia je u rupu poklopio sa procesorom( kao ta zica je tribala zamjenit puknutu nozicu ) i nece :S

Hahaha, imaš sreće da ti se matična nije spušila...

16 godina
neaktivan
Problem na procesoru

...od toliko beskorisnih nožica na procesoru uspio si slomiti bitnu...jesi probal igrati loto...Nevinašce

...kaos...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...od toliko beskorisnih nožica na procesoru uspio si slomiti bitnu...jesi probal igrati loto...Nevinašce

a sta ces.. a nisam to ja slomia nego mladi brat "majstor" peciga nesto -.-

Intel Fanboy ^^
16 godina
protjeran

svaka škola se plaća...

sad kupi novi proc jer bi sa experimentiranjem  mogo i MB kupovat!

16 godina
neaktivan
Problem na procesoru

a znam al nie mi mogla izgorit posto sam iskljucio napajanje pa kad sam taman isa ga ukljucit sitia san se da bi mogla otic :)

Intel Fanboy ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem na procesoru

Od kada sam ugradio novu grafičku(ati radeon 4870) za procesor mi ne pise vise da je dual core 2.3 vec 2.01 pa sad neznam kako to ispravit pokušao sam sa formatiranjem diska al ništa,pa sad ako mi netko može pomoć što da napravim?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice