Problem sa otvaranjem hdd

poruka: 17
|
čitano: 4.119
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako, poslije reinstalacije windows XP-a drugi hdd na kompu više ne mogu otvoriti sa duplim klikom (Open(0)) a system disk ide bez problema. Taj drugi disk mogu otvoriti sa desnim klikom miša pa na drugi Open bez onog (0) pored Opena ili sa explore, ali mi se taj način ne sviđa pa ako ima netko nekakvo riješenje za taj problem jer ni poslije ponovne reinstalacije windowsa opet isto.

Uglavnom kad hoću otvoriti taj disk napiše mi su u novom prozorčiću D:/  Access is denied.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Daj si adminske ovlasti na kompu i sve 5.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa otvaranjem hdd
nlo kaže...

Ovako, poslije reinstalacije windows XP-a drugi hdd na kompu više ne mogu otvoriti sa duplim klikom (Open(0)) a system disk ide bez problema. Taj drugi disk mogu otvoriti sa desnim klikom miša pa na drugi Open bez onog (0) pored Opena ili sa explore, ali mi se taj način ne sviđa pa ako ima netko nekakvo riješenje za taj problem jer ni poslije ponovne reinstalacije windowsa opet isto.

Uglavnom kad hoću otvoriti taj disk napiše mi su u novom prozorčiću D:/  Access is denied.

17 godina
neaktivan

Dajte zuti ovom spameru.

Inace jesi li probao ono sto sam ti rekao gore?

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A ne znam na koji način, ne da mi mjenjati ovlasti

17 godina
neaktivan

Pogledaj ovo:

http://www.daniweb.com/forums/thread48946.html

Vidi dolje "takeown.zip". Probaj, možda upali...

Čisto pri kraju ima još jedna fora. Probaj i to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 19:37 (mrgud).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slabo se kužim sa engleskim jezikom

17 godina
neaktivan

Ako nemaš ništ za sačuvat na disku D ,formatiraj ga , pa ponovno instaliraj windowse sa formatiranjem C particije.Izgleda kao da je ostalo nešto od prijašnjih windowsa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.9.2008 20:41 (Bugy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A u tom i jest problem jer na njemu imam oko 600 gb muzike inače je hdd od 1 tb

Probao sam sa prevoditeljem prevesti one postove i kad uradim to pogotovo ovo na kraju više ne mogu ni taj security otvoriti a ni otvoriti normalno hdd

17 godina
neaktivan

Sorry, totalno sam te krivo skužio. (nisam pažljivo pročitao ...) Znači, mogao si doći do podataka, a sada više ne. Vrati se sa system restore na stanje prije. Ili reinstalacija windowsa. Podaci su i dalje na D disku. Onim postupcima iz postova nisi nikaj izbrisal.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opet krivo mogu ja doći do svog hdd samo na onaj malo teži način ali u propertisu od hdd nema više ono security to sam mislio a ne može mi kod ovoga pomoći vraćanje windowsa (restore) jer mi je friška kopija windowsa a problem je ostao od prošlog windowsa . Mislio sam da je nešto jednostavnije u pitanju ali izgleda da nije Iznenađen

17 godina
neaktivan

Onda je jedino rijesenje da izbrises sve ama bas sve i ponovo install windowse ili ako ni to nejde onda je disk nesto pokvaren ili su na njemu sistemske datoteke shebane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
nlo kaže...

A u tom i jest problem jer na njemu imam oko 600 gb muzike inače je hdd od 1 tb

Probao sam sa prevoditeljem prevesti one postove i kad uradim to pogotovo ovo na kraju više ne mogu ni taj security otvoriti a ni otvoriti normalno hdd

Zbog zadnjeg dijela rečenice (... a niti otvoriti normalno HDD ...) sam pomislio da više do podataka ne možeš ni na koji način.
Probaj što je LordShgi preporučio - čistu instalaciju, znači formatiranje C diska i čista instalacija windowsa, bez kojekakvih modanja.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.9.2008 18:57 (mrgud).
16 godina
neaktivan

Jesam, i sa novom instalacijom isti problem a nemam na što da stavim tih 600 gb muzike da i taj hdd formatiram tako da ako netko ima kakav zanimljiv prijedlog

17 godina
neaktivan

Kad si probao sve, probaj ovo:

http://www.troublefixers.com/not-able-to-open-drives-on-hard-disk-by-double-click/

Na engleskom je, ali nije komplicirano za izvesti....

U tekstovima (ima ih ...) se spominje virus koji bi to mogao uzrokovati (ne mora bi, ali nije ni za isključiti ...). Gdi sam god pogledao za sličan problem spominje se virus kao uzrok nemogućnosti otvaranja diska sa dvostrukim klikom.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.9.2008 12:16 (mrgud).
16 godina
neaktivan

riješio sam na ovaj način, vrlo je lagan i radi

first go to run then write " regedit" that is registry

then find " ctrl+f"

in this box write "mountpoints2" and delete it ......

then again press "ctrl+f" again find mountpoints2 until all these files are not deleted

then u will see ur problems is solved...........

17 godina
neaktivan

Riješeno vidim.

Lijepo od tebe kaj si podijelio sa drugima!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice