Problem s novim kompjuterom

poruka: 14
|
čitano: 1.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

Danas sam kupio novi PC , točnije http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=0821035&pg=G02308

Instalirao sam windows 7 , drivere za grafičku karticu , anti virusni program , ostale drivere.
Instalirao sam i CoD:Black Ops i Battlefield 2 i ni jedna od te 2 igre ne radi kako treba . Tehnički imam slideshow a znam da je kompjuter i više nego dovoljno jak da ih pokrene sa nekakvim stabilnim fps-om.
U čemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

bo je smece koje radi na svako 3 kompu...a za bc2 nebi zna zasto ne radi..to mi je cudno..

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 18:38 (Burn_n_Die).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem s novim kompjuterom
Danny V kaže...

Pozdrav,

Danas sam kupio novi PC , točnije http://www.ventex.hr/ProductDetails.aspx?id=0821035&pg=G02308

Instalirao sam windows 7 , drivere za grafičku karticu , anti virusni program , ostale drivere.
Instalirao sam i CoD:Black Ops i Battlefield 2 i ni jedna od te 2 igre ne radi kako treba . Tehnički imam slideshow a znam da je kompjuter i više nego dovoljno jak da ih pokrene sa nekakvim stabilnim fps-om.

-.- za te pare si mogao kupit 10 puta bolji komp

14 godina
neaktivan

Ali kupljeno je ovo :) necu ga sad ic vracat...

0 0 hvala 0
15 godina
Danny V kaže...

Ali kupljeno je ovo :) necu ga sad ic vracat...

Ma ok da si se savjetovao tu sa nekim na forumu za te si novce mogao dobit konfu sličnu mojoj a ovako bezveze,inače black ops ni meni ne radi dobro,stalno imam neke errore a za bc2 ti nebi znao reć

15 godina
Danny V kaže...

Pozdrav,

Jesi instalirao drivere sa cd-a što si dobio ili sa interneta,ako si sa cd-a skini najnovije sa ati-jeve stranice jer ti možda zato ne radi

14 godina
neaktivan

League of legends radi na 60 fpsa..video settings su sve na max.

14 godina
protjeran
Danny V kaže...

League of legends radi na 60 fpsa..video settings su sve na max.

lol nije ni upola zahtjevan graficki ko bc2...jesi skinia najnovije driver ko sta te kolega pita?

14 godina
neaktivan

jesam da,sa neta sam skinuo najnovije

14 godina
protjeran
Danny V kaže...

jesam da,sa neta sam skinuo najnovije

a taj bc2 jel to jogurt verzija ili original

17 godina

Na kojoj rezoluciji igraš i s kako podešenom količinom detalja i antialiasinga u igrama? To jako utječe na brzinu izvođenja igre.

KaeR
14 godina
neaktivan

i black ops i bc2 su ova 1. verzija :)

ali drugim ljudima rade normalno,ne vidim zasto nebi i meni

14 godina
protjeran
Danny V kaže...

i black ops i bc2 su ova 1. verzija :)

ali drugim ljudima rade normalno,ne vidim zasto nebi i meni

meni bc2 ne radi normalno...nisan mi ode gori i ne vraca se odma na pocetku igre...

14 godina
neaktivan

Ako se moze vjerovati stranici systemrequirements lab...trebao bi pokrenuti i crysis 2 bez problema , ne znam onda u cemu je problem sa black ops i bad company :/

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice