Evo, neki dan sam spojio komp na TV, igrali smo pes u full hd-u. Nakon šta smo završili prebacio sam opet na moj monitor. No, možda i ovo pomogne. Instalirao sam DiRT3 na komp i kasnije skinuo DDL fixer da mi stavi nova 2 file-a, imali su grešku ovi stari. Ta 2 file-a su d3dcompiler_43.dll i d3dx11_43.dll. Onda sam opet odigrao na tv-u malo dirt i kad sam vratio na monitor i spojio kako treba, komp bi mi došao do boot screena i samo se ugasi i piše no signal. Prebacio sam kabel na integrušu i sve radi kako treba, samo šta je dosta slabija nego moja (hd4200 je ova sad integrirana), tako da mi je prvi sumnjivac upravo grafička. Sad neznam jeli to neki softverski problem mozda zbog ta 2 dll filea ili je to hardware. Imate li kakve prijedloge da bar saznam što joj je?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš ući preko safe moda?
Možeš ući preko safe moda?
Nisam pokušao, neki put mi ni ne dođe ništa na ekran, a brat je jutros bio na kompu, s tim da mu je valjda na FB opet se ugasila il nešto.
Sad ću pokušat, ako proradi.
Wtf, sad sam ušao sa hd4670 bez safe modea, uopce mi nije dosao boot meni a stiskao sam f8 i sve radi, trebalo mu je malo dok uđe i win ali radi.
Ima li neki stress test da vidim šta joj je?
Brat igrao igru na fb i sad mu doso bsod, vjerojatno graficka popusta pod opterecenjem ili je maticna?
Pokušaj izbrisati sve stare drivere i očistiti driver sweeperom, pa onda instaliraj nove.
Vidim da ima i problem sa driverima, pa napravi ono gore što sam napisao, evo ti driver sweeper:
http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html
Nakon toga instaliraj nove drivere, evo ti:
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/legacy/Pages/legacy-radeonaiw-vista64.aspx
pa ćemo vidjeti je li bolje.. :)
Daj driver sam već imao, tj taj sam izbrisao sad.
R.I.P Tupac 1971. - 1996.
Krepala ova graf, moram skupit pare za drugu. :(
RIP hd4670 :(
Zar sad ne radi nikako?
No signal.
Pitao sam na tech support forumu o ovome, kaže ako radi u safe modeu onda je do drivera, a ja nemogu ni doć do safe mode-a. Danas sam ušao u normal modeu i na desktopu ode opet u no signal a drivere sam izbrisao, tako da nije do njih.