Problem s hp nx7300 pomoć

poruka: 8
|
čitano: 2.403
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Bok ekipo imam lap hp nx 7300 i u zadnje vrijeme je usporen a i dodao memorije reinstalirao a i dalje npr na goggle cromu mi dize celku u pik (procesr celeron) Zna li ko dal zeza procesor ili je do punjača ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogao si napisati koji celeron tj. koliko Ghz............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s hp nx7300 pomoć
Tajanstveni kaže...

Bok ekipo imam lap hp nx 7300 i u zadnje vrijeme je usporen a i dodao memorije reinstalirao a i dalje npr na goggle cromu mi dize celku u pik (procesr celeron) Zna li ko dal zeza procesor ili je do punjača ?

Defragmentiraj hard , provjeri da nema kakve gamadi sa Malwarebytes Anti - Malware ..

** ¤ ** STATUS VEZE : Još Ulažem u MOTOR .. :P ♥ ** ¤ **
16 godina
neaktivan

Da li se to počelo događat odjednom ili? Bilo je problema s tim HP-ovima, problem je bio u punjačima. Naime on ima valjda 3 kontakta i jedan se iskrivi. Nakon toga laptop ne dobiva dovoljno energije pa je strašno spor. A moglo se dogoditi da se i neka žica spržila Namigiva  Naravno, prvo probaj sve ovo iznad.

Slavonija u ♥
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.8.2010 0:37 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sve probano jedino je punjac kopija od trusta 

16 godina
neaktivan

Znači još uvijek ti je tako? Probaj posudit od nekog punjač pa probat...

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da reinstaliro sistem promjenio hdd i dodao rama i dalje ćorak usporava jer procesor baca u peak kad recimo pokrećeš fireox crome

16 godina
neaktivan

Onda probaj s drugim punjačem.

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice