Problem sa grafičkom karticom

poruka: 30
|
čitano: 8.628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa grafičkom karticom HITNO!

Pozdrav,

imam problem sa grafičkom(ili monitorom?).Komp mi daje ovakve zvučne signale:

beeep,beeep,onda prođe sekunda,2,onda ide : beep,beep,beep,beep,beep,beep,beep,beep onda prođe opet 2 sekunde i onda još jedan beeep

Molim vas za pomoć jer mi je hitno!!!!!

Hvala unaprijed!

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.5.2010 20:34 (.: R32LowRider).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem sa grafičkom karticom HITNO!

BUMP molim vas hitno mi jeeeee!

15 godina
neaktivan
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina

Ako si malo previše overclockao, onda ti je rješenje CLEAR CMOS.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina

Nisam clockao,clockao sam jedino procesor,no već sam napravio Clear CMOS i ništa.Jedino sumnjam u to što sam jučer otvarao grafu,i malo sam previše zategnuo na jednom vijku i sad mi je taj vijak ostao u grafi,tj. PCBu,a ne na kuleru,i sad sam ga izvadio i vratio u kuler,ali je na tom mjestu gdje je bio taj preveć zašarafljeni šaraf sad izgrebano.Neće mi priznat garanciju jel?

Grafa je ovaj model,:http://www.xfxforce.com/ecms.ashx/5356887f-2523-401c-a8c8-50e885277d50/GraphicCardSeriesRelated_RelatedGraphicCardModels17/HD485XYNFC2354x312.jpg

15 godina

BUMP!

15 godina
protjeran

Taj zvuk (dva kratka, i negdje 5 do 8 dugih) je znak neispravne kartice.

(GPU)

Što ti je činiti?

1. Provjeriti dali je dobro stavljena u SLOT.

(izvadi pa vrati)

2. Provjeri naponske kablove.

(molex-e, ako traži molex, 6 pin ako traži 6 pin,

te ako imaš 2x molex -> 6 pin, provjeri dali su se izvukli)

3. Resetiraj BIOS ploče.

4. Ako radi sa nekom drugom grafikom, 99% ti je grafa mrtva, a 1% da ti ploča ima problema

sa prepoznavanjem zbog nečega.

Desilo mi se da na ni jednog Gigabyteici jedna 8800GT od XFX-a nije htjela raditi,

a na svim drugim brandovima je.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina

1. Izvadio i vratio - ne dela. ČEKD

2. Provjerio - ne dela. ČEKD

3.Probam pa javim. EDIT: Probao,ne dela. ČEKD

4.Nemam druge grafička psmtr sad tu...

Znači,grafa je otišla u čku...Oće li mi bar garanciju priznat pošto sam ju otvarao?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 22:52 (.: R32LowRider).
15 godina
protjeran

Otvarao si, šta?

Ako si skidao cooler, i nešto "mrdao", a nisi oštetio vijke, neće se ni skužiti.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
15 godina

Skinuo sam kuler,samo da bih poslikao karticu,i to je to.Dal ima tih vijaka za kupit negdje?Neznam dal sam ih oštetio,nemrem sad provjerit...

15 godina
protjeran

Pa vidiš dali je glava zglodana, na vijcima...

Pa nisi dobro stavio cooler nazad, jesi pazio kako stavljaš, da ne oštetiš jezgru,

ili da nebi s nečim kratkospojio itd?

Zašto se igraš tako dobrom karticom? Ako si se želio učiti,

onda fino neka druga stara itd...

Uostalom, ja sam ti mogao poslikati 4850HD XFX ispod haube PCB, tako da nisi ni trebao...

jao jao....

15 godina

Pecnuo sam se,jako,jako sam se pecnuo...Nije meni da je vidim ispod haube,nego da slikam i stavim na forum...

Nikad više kartice otvarat,nikad...

Btw,glavica šerafa je potpuno ok,ali mrvicu mrvica se vidi malo izgrebano.

Sa tim da mi kartica od prvog dana nije radila kak spada,nije bilo slike na monitoru,tak da je kartica možda otpočetka zeznuta...

Evo imam 2 grafe prastare doma,2 MX200 i 1 MX400,tak da čem po njima prtljat...

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.6.2010 0:02 (.: R32LowRider).
15 godina
neaktivan
Pozdrav .. imam problem s grafičkom
radi se o AGP verziji radeona hd 3650 s 512 mb ddr2
ovako... primjetio sam kd sam instaliravo windows da windowsi se instaliravaju i onda se odjednom ugasi ekran i nema ništa i ja restartam komp i onda sve uredu zaršila instalacija.
Sad mi se u windowsima ugasio ekran i ja opet resetiro komp i sad dobro
sinem ja furmark i metnam da testira... kad ono nakon 5 min testiranja temperatura grafe došla na 87 stupnjeva celzijusa..
neznam št joj bi s hlađenjem ali do prije par dana je radila dobro
Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

pa ak je skidao cooler mozda je skinuo pastu

i temperatura grafe je prevelika

neka stavi novu pastu i sve ce bit u redu

nadam se

xDDD

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nisam skidao hladnja dolje.. ali mi je nešto čudno na toj grafičkoj ima nekakav čip što ja znam šta je .. kao gpu na 9600 tako mi izgleda i piše na njumu ati.. nemrem stavit na njega prst opeće me .. a na tome nema hladnjaka .. to je s gornje strane grafiče... znači dolje je hladnja a gore taj "čip" koji je vrel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Problem sa grafičkom karticom
Zvjerkan kaže...
Nisam skidao hladnja dolje.. ali mi je nešto čudno na toj grafičkoj ima nekakav čip što ja znam šta je .. kao gpu na 9600 tako mi izgleda i piše na njumu ati.. nemrem stavit na njega prst opeće me .. a na tome nema hladnjaka .. to je s gornje strane grafiče... znači dolje je hladnja a gore taj "čip" koji je vrel

gornji post nije bio namijenjen tebi

Izlanuo se

xDDD
15 godina
neaktivan
ok onda odgovori meni..xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo i slika...
i sadme zanima dali ide neka posebna pasta ili može i ona što je za procesor
i kako ohladiti onaj čip na 1. slici?
To je taj čip na kojemu nema hladnjaka a vrel je kad radi komp da nemrem stavit prst na njega jer me opeče! To je taj čip na kojemu nema hladnjaka a vrel je kad radi komp da nemrem stavit prst na njega jer me opeče!
Ovo je GPU s njega sam skini hladnjak i oprašio ga (bio je pun prašine)... pa ču sutra kupiti termalnu pastu i to namontirati Ovo je GPU s njega sam skini hladnjak i oprašio ga (bio je pun prašine)... pa ču sutra kupiti termalnu pastu i to namontirati
i cijela grafička s hladnjakom... malo malen hladnjak..xd i cijela grafička s hladnjakom... malo malen hladnjak..xd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam  HP 71-330em skoro sam instalirao 64bit w7 imam web cameru integriranu u lap-topu medjutim nemogu naci drivera za kameru

moze li mi tko pomoci  graficka mi je: Nvidia geforce 512 prosiriva do 1 GB

dali ikakve veze ima graficka s web camerom...

hvala pozzzzzz....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema nikakve veze ... drivere za kameru moraš nači na hp-ovoj stranici za svoj model i os.. mislim da je to cijeli neki medija program u kojem su i ti driveri ... jer ja imam isto na hp laptopu windows 7 i 64 bit os... ali su bili driveri insalirani jer je laptop došo s os-om...xd.

sačekaj malo pa ču ti dat odkud da skineš!

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.6.2010 21:24 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je to tvoj laptip .. onda za 64 bit trebaš skinut sve te drivere i programe  i radit če ti!

odavde -> http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=4063&lc=en&cc=us&dlc=&sw_lang=&product=4039986#

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ej kako s zapocne nova tema na bug-u. tek sam se registrovao. pls
15 godina
neaktivan

Pa odabereš rubriku odnosno pod forum koji je vezan za ono o čemu očeš pisati.. npra slaganje pc konfiguracija... klineš.. i gore imaš pokreni novu temu klikenš i dalje napišeš naslov.. i što želiš..

Ali nemoj otvarati temu ako već takva postoji.. imaš tražilicu pa probaj potražit.. ako ne nađeš onda napravi novu temu.. moja preporuka!

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.6.2010 22:19 (Zvjerkan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

IZBRISAO SAM GRAFIČKU TREBAM POMOČ KAKO I GDJE JE MOGUČE SKINUTI DRUGU NOV SAM U OVOM

ivica košćak

0 0 hvala 0
16 godina
fritz kaže...

IZBRISAO SAM GRAFIČKU TREBAM POMOČ KAKO I GDJE JE MOGUČE SKINUTI DRUGU NOV SAM U OVOM

super, i meni se to jednom desilo, samo napisi u google download graphics card i naci ces vec nesto

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
fritz kaže...

super, i meni se to jednom desilo, samo napisi u google download graphics card i naci ces vec nesto

haahah p.b. i skines 5970 bez beda te je samo c.akas haha

Vjerovatno misli na drivere od grafa

To andi na sluzbenoj stranici porizvodaca a ako ne nades nadi kutiju od grafe i cd :D

14 godina
neaktivan

ZDRAVO!  IMAM  PROBLEM  S  GRAFICKOM,MAIME IMAM GRAFICKU NVIDIA  FX 5500 I RADILA  JE  ONAKO KAKO  TREBA  POD  WIN XP KAO I  POD WIN 7.MEDJUTIM KAD SAM STAVIO DRUGU  KARTICU I NJUPONOVNO VRATIO PPSTPJI PROBLEM  KAD ZELIM  POKRENUTI NEKU  IGRU  KOMP SE  SAMO  RESTARTUJE I  NEMOGU  NI FILM JER SE OPET  SRUSI.MOZELI  MI KO POMOCI KAKO  DA OTKLONIM PORBLEM? HVALA UNAPRIJED

0 0 hvala 0
15 godina
enko1982 kaže...

ZDRAVO!  IMAM  PROBLEM  S  GRAFICKOM,MAIME IMAM GRAFICKU NVIDIA  FX 5500 I RADILA  JE  ONAKO KAKO  TREBA  POD  WIN XP KAO I  POD WIN 7.MEDJUTIM KAD SAM STAVIO DRUGU  KARTICU I NJUPONOVNO VRATIO PPSTPJI PROBLEM  KAD ZELIM  POKRENUTI NEKU  IGRU  KOMP SE  SAMO  RESTARTUJE I  NEMOGU  NI FILM JER SE OPET  SRUSI.MOZELI  MI KO POMOCI KAKO  DA OTKLONIM PORBLEM? HVALA UNAPRIJED

ej , iskljuci caps lock,velika ti slova znace deranje

RAZOR
16 godina
neaktivan
enko1982 kaže...

da isključi caps lock kada pišeš. da li si obrisao stare drivere? koja je druga grafa sada u pc-ju?

14 godina
neaktivan

zdravo!imam problem s  grafickom karticom nvidia 6600 gt 256,ubacim je u komp upalim komp slika je isjeckana,desktop je plave boje  isjeckan,ima drajvere nabacene vec.imao  saqm prije  nje nvidia fx 5500 koja  je radila imala problem pod win7 al oki je radi,zanimaq me jel ova nova  karatica  dotrajala ili  ima nekih  sansi?hvala unaprijed

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice