Pregrijavanje procesora.

poruka: 8
|
čitano: 1.308
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
neaktivan
Pregrijavanje procesora.

Pozdrav. Jucer sam odlucio da ocistim kuciste iznutra,naravno vadio sam hladnjak od procesora. Kad sam sve zavrsio I stavio sve natrag , upalio PC sve je bilo normalno , ali kad pokusam upaliti malo zahtjevniji program procesor se pocne naglo pregrijavati I PC se sam ugasi, a prije mi se to nije desavalo.

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
Re: Pregrijavanje procesora.

Radi se o Intel i5 3300 3.0ghz

10 godina
neaktivan
Pregrijavanje procesora.

Nisi dobro nanio pastu(previse),hladnjak nije dobro sjeo.

Ponovi ili nosi na servis da promjene pastu 

2 0 hvala 0
13 godina
Pregrijavanje procesora.

Jesi promijenio pastu na procu kad si vraćao hladnjak?

Nisam ja ništa prčko.
Moj PC  
2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
monechJE kaže...

Pozdrav. Jucer sam odlucio da ocistim kuciste iznutra,naravno vadio sam hladnjak od procesora. Kad sam sve zavrsio I stavio sve natrag , upalio PC sve je bilo normalno , ali kad pokusam upaliti malo zahtjevniji program procesor se pocne naglo pregrijavati I PC se sam ugasi, a prije mi se to nije desavalo.

Stavio si novu pastu?

16 godina
Stavljena pasta na proc nakon čišćenja a prije vraćanja coolera? Da li je cpu cooler dobro nasjeo na proc? Jesi spojio cooler na MBO?
Tigar Krezumica
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan

Posto sam nedavno kupio PC I danas sam ga prvi put otvarao vidio sam da paste nije no bilo tako da cu je danas staviti

17 godina

Prije nego što staviš novu pastu dobro očisti procesor i dio hladnjaka koji naliježe na procesor sa malo vate i alkoholom. Budi posebno pažljiv kada budeš čistio procesor i nemoj koristiti previše sile ili ga zalijevati alkoholom, neka samo vata bude malo vlažna.

Posle toga stavi malu količinu paste na sredinu procesora (malo veću od zrna riže) i postavi hladnjak odozgo i pobrini se da ga dobro učvrstiš.

Ako nisi siguran da znaš čitav postupak pogledaj dva-tri tutoriala na youtubeu i biće ti mnogo lakše. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice