Pozdrav. Jucer sam odlucio da ocistim kuciste iznutra,naravno vadio sam hladnjak od procesora. Kad sam sve zavrsio I stavio sve natrag , upalio PC sve je bilo normalno , ali kad pokusam upaliti malo zahtjevniji program procesor se pocne naglo pregrijavati I PC se sam ugasi, a prije mi se to nije desavalo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi se o Intel i5 3300 3.0ghz
Nisi dobro nanio pastu(previse),hladnjak nije dobro sjeo.
Ponovi ili nosi na servis da promjene pastu
Jesi promijenio pastu na procu kad si vraćao hladnjak?
Pozdrav. Jucer sam odlucio da ocistim kuciste iznutra,naravno vadio sam hladnjak od procesora. Kad sam sve zavrsio I stavio sve natrag , upalio PC sve je bilo normalno , ali kad pokusam upaliti malo zahtjevniji program procesor se pocne naglo pregrijavati I PC se sam ugasi, a prije mi se to nije desavalo.
Stavio si novu pastu?

Posto sam nedavno kupio PC I danas sam ga prvi put otvarao vidio sam da paste nije no bilo tako da cu je danas staviti
Prije nego što staviš novu pastu dobro očisti procesor i dio hladnjaka koji naliježe na procesor sa malo vate i alkoholom. Budi posebno pažljiv kada budeš čistio procesor i nemoj koristiti previše sile ili ga zalijevati alkoholom, neka samo vata bude malo vlažna.
Posle toga stavi malu količinu paste na sredinu procesora (malo veću od zrna riže) i postavi hladnjak odozgo i pobrini se da ga dobro učvrstiš.
Ako nisi siguran da znaš čitav postupak pogledaj dva-tri tutoriala na youtubeu i biće ti mnogo lakše.