Pregrijavanje laptopa : matične harda i procesora

poruka: 5
|
čitano: 4.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Moze pomoc imam single core forcebook laptop i zagrijava se ko lud..Cuo sam za neku pastu kaj je to i di ima ti za kupit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pregrijavanje laptopa : matične harda i proces
Ivek_low kaže...

Moze pomoc imam single core forcebook laptop i zagrijava se ko lud..Cuo sam za neku pastu kaj je to i di ima ti za kupit?

Pasta koji zanimaš ta je termalna pasta i namazuje procesori pri pritom ga malo ga smanjuje temperaturu. Bilo bi dobro s laptopa treba sve očistiti od prašine i namazat s pastom.

Ako ti je laptop nema garanciju ali se možeš napravit nogice od gumene. Gumeni brtvilo veličine 1,5 cm i polubrtvilo iste veličine i sa superljepilom zalijepio sa obje i nalijepio ispod laptop tako da je gumeni nogice podižen na 1,5 cm i postupno se poboljšava cirkulacije zraka a time smanjuje zagrijavanje laptopa. Evo slike koji sve govori.

Nenad
14 godina

to je u slucaju da mu je ven ispod...ako je vent ispod moras imat takve nogice...i probaj ga ispuhat kompresorom i prominit pastu..to ce poboljsat stanje...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nello kaže...
Ivek_low kaže...

Pasta koji zanimaš ta je termalna pasta i namazuje procesori pri pritom ga malo ga smanjuje temperaturu. Bilo bi dobro s laptopa treba sve očistiti od prašine i namazat s pastom.

Ako ti je laptop nema garanciju ali se možeš napravit nogice od gumene. Gumeni brtvilo veličine 1,5 cm i polubrtvilo iste veličine i sa superljepilom zalijepio sa obje i nalijepio ispod laptop tako da je gumeni nogice podižen na 1,5 cm i postupno se poboljšava cirkulacije zraka a time smanjuje zagrijavanje laptopa. Evo slike koji sve govori.

Podignut mi je vec al kak otvorit laptop? nije pod garancijom vise

15 godina
neaktivan
Ivek_low kaže...
Nello kaže...
Ivek_low kaže...

Podignut mi je vec al kak otvorit laptop? nije pod garancijom vise

Ispod laptop ima poklopac samo trebaš odšarafat i onda možeš ispuhat s kompresoorom, samo nemoj pod jaki tlakom da ne oštetiš vent.

Samo ispušeš svega pomalo.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice