PC se gasi sam od sebe

poruka: 6
|
čitano: 1.348
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
PC se gasi sam od sebe

Pozdrav,

Imam problem već par dana znači komp mi se ugasi random totalno i kad se ugasi noralno na gumb ne mogu da ga upalim ponovno... jedini način da ga upalim jeste da isčupam kabel od napajanja i vratim ga nazad i onda se uvijek upali... e sad koliko sma skužio ako ga odmah upalim nakon gašenja jako brzo se opet ugasi... ako sačekam nekih 10 15 min prvo i upalim obično zna radit satima pa čak je uspio i dva dana bez gašenja.... Jako čudan problem izgleda kao da je napajanje al sam skužio da je i ram dosta vruć... Da li je netko imao isto iskustvo i mišljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PC se gasi sam od sebe

Ako se pregrijava procesor, komp se ugasi totalno, i onda ga se neko vrijeme ne može odmah upaliti. Taman nekako odgovara vremenu koje ti treba da izvučeš kabel i vratiš u napajanje. Provjeri prvo temperature procesora s nekim od programa dok komp radi, prije nego kreneš na ostalo.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PC se gasi sam od sebe

pokušat ću al mislim da sam prije znao čekat po 20 min nisam ništa dirao i opet nije htio da se upali komp... koristim speed fan i ne sjećam se da je bila veća od 40 stupnjeva temperatura procesora al ovako inače znači čim se ugasi isčupam i vratim kabel i on se pali... opet mi je čudno za Napajanje takav problem pošto pod igricama na najvećem opterećenju jučer se nije gasio cijeli dan.

10 godina
neaktivan
PC se gasi sam od sebe

Provjeri ti temperature sa HWMONITOR i zaljepi jedan screenshot ovde ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: PC se gasi sam od sebe

Evo screenshot 

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.2.2015 23:02 (daredevil_24).
17 godina
PC se gasi sam od sebe

Ostavi HW upaljen kad zaigraš neku od igara, čisto da se vide max. temperature. Da možemo onda eliminirati to, ako su temperature OK. Bilo bi u tom slučaju dobro da isprobaš sa nekim drugim napajanjem, ako imaš za posuditi od nekog. Ali meni to vuče na pregrijavanje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice