Konfu imate u potpisu. I grafa i proc su podosta zastarjeli i slabi, al svejedno dolazi do bottlnecka od cak 70-ak posto i to u (relativno) nezahtjevnim igrama kao sto je Batman Arkham Asylum i League of Legends. U Batmanu sam smanjio detalje na medium, ugasio sve ostalo, smanjio rezu na 1680x1050 i FPS je uzasan, oko 20 prosjecno u borbi do 15. Upalio sam MSI Afterburner i gledao koliko % GPUa se koristi i bilo je maksimalno 30% sto je stvarno bijedno. S obzirom na to da Batman trazi Athlon x2 4600+ kao recommended a minimum je neki bijedni Pentium D, ja bih trebao lako nju na high tjerati. Nije mi jasno zasto TOLIKI botleneck. I da, OS je Windows 7 64 Ultimate. Znam, nema smisla drzati tako zahtjevan OS na tako slaboj konfi ali nikako mi se ne da skidati i reinstalirati sve ispocetka... 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Si probal s drugim driverima ? Kakva je situacija u drugim igrama ?
Izasli su nesto noviji driveri, nisam jos probao i sumnjam da je to. Ali skinucu ih pa mozda pomogne. Situacija u drugim igrama ovisi o tome koliko je igra zahtjevna. Realno, 9600GT nije toliko slaba. Stara da, al toliko slaba ne. Recimo dok sam imao XP igrao sam Crysis 2, Mass Effect 2 bez problema na default postavkama i pomislio sam da je do promjene OS-a ali mi je nelogicno da zbog promjene OSa CPU iznenada pocne bottleneckati grafu. Jel to stvarno moguce? 
vrati se na xp. nije dovoljan hardver za igrat na win7. samo to je.
A najviše ti triba bar još malo rama.
Izasli su nesto noviji driveri, nisam jos probao i sumnjam da je to. Ali skinucu ih pa mozda pomogne. Situacija u drugim igrama ovisi o tome koliko je igra zahtjevna. Realno, 9600GT nije toliko slaba. Stara da, al toliko slaba ne. Recimo dok sam imao XP igrao sam Crysis 2, Mass Effect 2 bez problema na default postavkama i pomislio sam da je do promjene OS-a ali mi je nelogicno da zbog promjene OSa CPU iznenada pocne bottleneckati grafu. Jel to stvarno moguce? 
Gle, nez sada moze li biti bas tolika razlika ali ja sa XP-om (ofc DX 9 posto je to max za XP) imam isto bolje performanse nego sa Win 7, konfa u potpisu.
vrati se na xp. nije dovoljan hardver za igrat na win7. samo to je.
A najviše ti triba bar još malo rama.
Ne podrzava maticna vise...
Znam, znam vrijeme je za upgrade...
Nista, morat cu se vratiti na XP. Ali to je stvarno OGROMNA razlika izmedju XP performansi i Win7 performansi. Znaci rezolucija 1680x1050 Mass Effect 2 default postavke average FPS 32-33, minimalno 25. Sad na toj rezi ne smijem ni pomisljati upaliti igru...