Novi komp...problem veliki

poruka: 14
|
čitano: 1.683
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Novi komp...problem veliki

slozio novi komp...i kad sam ga tek upalio izbacio je sliku na ekran nakon toga slika je brzo nestala....i od onda nista komp radi a drugo nista mrtvo...napajanje je 450 w croasair graficka gigabyte radeon 4670 maknuo sam original cooler i stavio twinturbo proc 5200 pentium dual core s mugen coolerom od scythe-a...memorija 4 gb crucial ddr 1066mhz te maticna asus p5q pro...

ako ima tko kakav savjet lud sam..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Novi komp...problem veliki

Jesi instalirao drivere za grafičku,matičnu itd...Probaj vidjeti jel si upalio monitor uopćeSmijeh..Ako to ne ide probaj drivere instalirati koje si dobio sa monitorom.:Ali ipak mislim da bi moglo biti i napajanje pa probaj na frendovom kompu dal radi..Sretno s rješavanjem problema..

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 18:00 (nfsbaby).
16 godina

hvala nemogu dobiti bios...graficka ne radi probao sam na bratovu kompu...jel to moguce posto nije uboden cooler u nju

16 godina
protjeran

Probaj na nju staviti cooler,provjeri dal si instalirao drivere za grafičku ali ako te ne upali pravac reklamacija i neka ti zamijene grafičku..

16 godina

graficka je rikla....ventilator uopce ne radi....:( a shit. ...koliko cu cekat zamjenu u linksu oce mi je odmah promjeniti u pon??

16 godina
neaktivan
Huurux kaže...

slozio novi komp...i kad sam ga tek upalio izbacio je sliku na ekran nakon toga slika je brzo nestala....i od onda nista komp radi a drugo nista mrtvo...napajanje je 450 w croasair graficka gigabyte radeon 4670 maknuo sam original cooler i stavio twinturbo proc 5200 pentium dual core s mugen coolerom od scythe-a...memorija 4 gb crucial ddr 1066mhz te maticna asus p5q pro...

Jesi siguran da si sve dobro uključio, dao napajanje grafičkoj, matičnoj itd. Mala je vjerojatnost da na novom kompu nešto ne štima. Proči još malo manual od matične i gledaj na svaku sitnicu.
16 godina

prosao sam sve 2 puta....naime...zbog graficke sam jer mi nije radilo 2 puta sve sastavio i sastavio i izgubio zivce...brat mi posudio graficku i radi sa njegovom bez problema...moja nema dodatno napajanje...4670 od gigabyte-a...poz

16 godina
neaktivan
Huurux kaže...

prosao sam sve 2 puta....naime...zbog graficke sam jer mi nije radilo 2 puta sve sastavio i sastavio i izgubio zivce...brat mi posudio graficku i radi sa njegovom bez problema...moja nema dodatno napajanje...4670 od gigabyte-a...poz

Super, pronašao si krivca. Vrati im tu pokvarenu grafičku i uzmi takvu istu.
16 godina
neaktivan
Huurux kaže...

Moraš 2 kabela uključit u 4607.
EDIT: ...ako već nisi
brb
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 20:19 (Ficho3D).
16 godina
neaktivan
Ficho3D kaže...
Huurux kaže...

Moraš 2 kabela uključit u 4607.
EDIT: ...ako već nisi
NE MORA ! jer hd 4670 ne zahtijeva dodatno napajanje
16 godina

tako je...nego koliko cu cekati da mi daju drugo? ova nije radila ni 2 sekunde...

16 godina
neaktivan
Huurux kaže...

tako je...nego koliko cu cekati da mi daju drugo? ova nije radila ni 2 sekunde...

Ja se nadam da će ti odmah dati novu, jer ako unutar 7 dana kupac recimo nije zadovoljan sa robom može je vratiti bez ikakvog objašnjenja. Neznam gdje si kupio tu grafičku ali ih zamoli da to odmah testiraju jer da nemaš vremena čekati dok oni ne ustanove kaj je s tim. Budi uporan  Namigiva
16 godina
Huurux kaže...

- ako uspije reklamiraj.. i idući put prvo privjeri komponentu dali radi a tek onda izmjene i OC...
自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina

da mora uspijeti...hvala svima ...na servisu je...pozz

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice