Netko laže

poruka: 6
|
čitano: 1.420
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Netko laže
pitanje

Sformatirao cam C: (mala particija s Win, 30 gb) i lijepo instalirao sve šta treba kad ono ČUDA. Kaže stroj da sam ispunio 28 gb particije..

odem lijepo, uzmem papir i olovku, zbrojim sve i abakus kaže- cc5gb..kažem ja NJEMU ne me hebat, uzmem disck doctor Tuneup, disc doctor Norton,drive utilities WD(hard je WD) i svi oni isto..Čuo sam da se ljudima dogodi da bad sector kaže ovo ili ono ali ovaj slučaj mi nije jasan.  Fore radi sam puko na C: Conan  Hyborian (13GB) i zamislite, ništa ono u stilu"nema mjesta na hardu blablabla", vriti igra a i dalje piše isto:28gb zauzeto. Još veća foraa kada ga gledam iz D:(WIN 64), isto očitava..neki veliki podstanar se uvuko (Deux et machina)..smijeh živi..ne smeta me ali me brine šta ne mogu skužit

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Netko laže

Jos jednom reinstal pa vidi.

"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Netko laže

meni takve stvari radi win xp 64bit kad recimo zbrišem nešto s harda.

imam praznu particiju i stavim na nju 100mb.. kad to obrišem on pokaže da je zauzeto na hardu tih 100MB i još + 50MB... i tako napravim 5 puta on pokaže da je na hardu 750MB.

iako to što sam pobrisao zbrišem iz recyclea i napravim disc clean up.....

nemam pojma što je to

www.svijetkulture.com
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.12.2008 23:12 (hondo).
17 godina
neaktivan
micho0305 kaže...

Sformatirao cam C: (mala particija s Win, 30 gb) i lijepo instalirao sve šta treba kad ono ČUDA. Kaže stroj da sam ispunio 28 gb particije..

odem lijepo, uzmem papir i olovku, zbrojim sve i abakus kaže- cc5gb..kažem ja NJEMU ne me hebat, uzmem disck doctor Tuneup, disc doctor Norton,drive utilities WD(hard je WD) i svi oni isto..Čuo sam da se ljudima dogodi da bad sector kaže ovo ili ono ali ovaj slučaj mi nije jasan.  Fore radi sam puko na C: Conan  Hyborian (13GB) i zamislite, ništa ono u stilu"nema mjesta na hardu blablabla", vriti igra a i dalje piše isto:28gb zauzeto. Još veća foraa kada ga gledam iz D:(WIN 64), isto očitava..neki veliki podstanar se uvuko (Deux et machina)..smijeh živi..ne smeta me ali me brine šta ne mogu skužit

Instaliraj si folder size shell extension i provjeri s njime koliko ti prostora zauzima svaki od direktorija na C: particiji (ako sumnjas da se negdje naselio neki preveliki fajl). Tako ces brze odrediti da li tu postoji neki problem.
Prije nisi imao slicnu situaciju?  Da li si sada instalirao nesto sto ranije nisi?  Da li ti isto prijavljuje krivu informaciju za druge particije?

Mozda bi reinstalacija Windowsa pomogla (ako reinstaliras, odmah nakon sto zavrsi instalacija pogledaj koliko imas slobodnog mjesta)...
17 godina
neaktivan

Da nije možda hyberfil.sys  i pagefil.sys? Virtualna memorija i količina diska rezervirana za hiberniranje?

17 godina
neaktivan
Netko laže
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

treba me nabit nogom u guzicu, zatim u oko pa mi skuhat mozak..sorry na izgubljenom vremenu al hvala na komentarima..JA BUDALA(moje indijansko ime) napravio u bittorrentu da mi šalje na Torrent particiju, al nisam zbrisao da šalje u My documents..hebiga, ruši windoze pa instaliraj pa djeca vrište pa žena hoće frišku kahvu, pa ovo pa ono i eto belaja..problem iz ničega...Hvala na moralnoj podršci

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice