Poštovanje
Nestao(ukraden izgleda) mi je vanjski HDD, sumnjam na nekog, ali bi za svaki slučaj htio provjeriti kad je zadnji put HDD bio priključen na komp. Da li se to može igdje vidjeti?
Poštovanje
Nestao(ukraden izgleda) mi je vanjski HDD, sumnjam na nekog, ali bi za svaki slučaj htio provjeriti kad je zadnji put HDD bio priključen na komp. Da li se to može igdje vidjeti?
Ne nađem tu ništa, što bi povezao s vanjskim HDD... Ima li netko neku ideju?
Ne nađem tu ništa, što bi povezao s vanjskim HDD... Ima li netko neku ideju?
Kak ti kolega torrente rekao, u Event Vieweru odi na Windows Logs > System, pod source traži UserPnp
Pogledaj na slici, u to vrijeme samo odspojio USB stick, mislim da bi i za Hard trebalo bit isto
e bravo,ja nisam znao gdje iskat.
-u event vieweru.. ali vidjet ćeš samo vrijeme (osim ako imaš nadzornu kameru kao na bankomatu koja bi uslikala događaj-osobu..)
Preostaje Sherlockova metoda (zapaliti lulu), šetanje po sobi (Baltazar) i kad vidiš da se netko hvali količinom novih igara, muzike.. obično se pronađe i medij na kojem su....
edit: da, lula i slični rekviziti su u funkciji dramaturgije, ocrtavanja likova inače beskoristni. Dobro dođe i neki bič (može biti upotrebljen s polovnjačom S&M..)
Počinitelja obično izda neki 'tik', znojenje.. ili razbacivanje plijenom.
... a ponekad je samo potrebno otvoriti ladicu i pomaknuti list papira.. ''a vidi, tu je..'' 
njemu izgleda i treba vrijeme jer je procijenio kada se tko muvao oko nekih doba.
al lula ce dati na slucaju vecu uzbudljivost. 
-u event vieweru.. ali vidjet ćeš samo vrijeme (osim ako imaš nadzornu kameru kao na bankomatu koja bi uslikala događaj-osobu..)
Preostaje Sherlockova metoda (zapaliti lulu), šetanje po sobi (Baltazar) i kad vidiš da se netko hvali količinom novih igara, muzike.. obično se pronađe i medij na kojem su....
ili kičma transa metoda 
ili kičma transa metoda 
Pretnja ovom metodom je upalila, no hard je zbrisan, a gore su mi bile slike. Kako da to sad spasim?
Pretnja ovom metodom je upalila, no hard je zbrisan, a gore su mi bile slike. Kako da to sad spasim?
Evo probaj sa ovim Recuva, ako je samo formatiran, iz Windowsa, postoji mogućnost da ćeš uspjeti vratiti slike
ili kičma transa metoda 
Instaliraj ovaj dole program koji sam spomenul, pa izaberi modul Damaged Partition Recovery i onda obavezno oznaci pod Advanced Setings kak vidis na videu pa onda izaberi taj disk koji je izbrisan i Full Scan klikni pa nek odradi.
-ima više alata, svaki ima neku prednost ovisno o problemu s HDDom, za obično brisanje-undelete bi svi trebali raditi dvoljno brzo (trenutno, većinom bez potrebe za kopiranjem), kao i unformat.
Pošto za neke načine spašavanja scan može trajati satima uz potrebu za dodatnim diskom (za restore), treba biti strpljiv i uporan, prvo isprobati kako neki alat vidi podatke (sve, djelomično, nepregledno...) i tad tek kreneš u spašavanje.
... najjednostavnije je potražiti takav liveCD s desetak programa za recovery/undelete recimo GetMyDataBack (kao hirens, recimo Diamond, LastXP..) preskačeš traženje i instaliravanje hrpe programa, koji su zapravo najkorisniji na liveCDu (kad se nešto desi s glavnim HDDom).
(sretno!)