Ovak, imam konfu sa Biostar /(t43???) pločom,E8400 procesorom,400W napajanje i Gigabyte HD4850 VGA karticom.
OK,sada ispovjest...
Koristio sam Win XP SP3 i igro CoD:WW na 1680x1050 rez. bez AA. ~85 fps prije i poslije
Nakon nešto igranja ekran bi mi se zgasio(ko da ostaje bez signala,al ne ode u standby) a komp nastavio raditi bez nade za svojevoljno gašenje(samo na gumb dakle)
Istovremeno sam imo problema sa ATI driverima.
Imo sam 8.11 verziju i na startupu Windowsa dobivo poruku tipa: no ATI driver or ATI driver is not func. properly
Nisam mogo updatati driver ili instalirati novi(8.12 i kasnije 9.1) unatoč tome što sam probo totalno skinuti ATI CCC u Add/remove(uspio) ili sa driver cleanerom!
Dobivo sam poruku na početku instalacije na hrvatskom:"instalacija nije uspjela pokrenuti instalaciju" i gotovo
Ok,to mi je do*izdilo i formatiro sma disk i instalirao Win XP SP3 i win7 betu(odvojene particije),
te instaliro sve drivere uspješno.
Sada mi se problem ponavlja ali znatno rjeđe!
Jel moguće da je problem u softwareu ili sranje dolazi od ventilatora,napajanja ili nečeg desetog?
Nemojte me sad špotat da ima 100 tema za HD 4850 jer fakat neznam u čem je problem!!!
Btw,ak se uspije ponovit problem na servisu,oće li oni zamijenit dio koji felša na štetu garancije???