NEOBIČNI problem(bar za mene) sa HD4850

poruka: 13
|
čitano: 2.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iritantni driveri ili šugavi hardware???
pitanje

Ovak, imam konfu sa Biostar /(t43???) pločom,E8400 procesorom,400W napajanje i  Gigabyte HD4850 VGA karticom.

OK,sada ispovjest...

Koristio sam Win XP SP3 i igro CoD:WW na 1680x1050 rez. bez AA.   ~85 fps prije i poslije

Nakon nešto igranja ekran bi mi se zgasio(ko da ostaje bez signala,al ne ode u standby) a komp nastavio raditi bez nade za svojevoljno gašenje(samo na gumb dakle)

Istovremeno sam imo problema sa ATI driverima.

Imo sam 8.11 verziju i na startupu Windowsa dobivo poruku tipa: no ATI driver or ATI driver is not func. properly

Nisam mogo updatati driver ili instalirati novi(8.12 i kasnije 9.1) unatoč tome što sam probo totalno skinuti ATI CCC u Add/remove(uspio) ili sa driver cleanerom!

Dobivo sam poruku na početku instalacije na hrvatskom:"instalacija nije uspjela pokrenuti instalaciju" i gotovo

Ok,to mi je do*izdilo i  formatiro sma disk i instalirao Win XP SP3  i win7 betu(odvojene particije),

te instaliro sve drivere uspješno.

Sada mi se problem ponavlja ali znatno rjeđe!

Jel moguće da je problem u softwareu ili sranje dolazi od ventilatora,napajanja ili nečeg desetog?

Nemojte me sad špotat da ima 100 tema za HD 4850 jer fakat neznam u čem je problem!!!

Btw,ak se uspije ponovit problem na servisu,oće li oni zamijenit dio koji felša na štetu garancije???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja mislim da je napajanje riknulo

Koliko je staro i od koje marke?

Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2009 19:11 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: NEOBIČNI problem(bar za mene) sa HD4850
autorov komentar

A komp radi bez problema inače,igru igram bez problema u usred matcha rikne sve!

Kupio u HGspotu PC za 4 i pol soma

Možda se napajanje prenapregne???

17 godina
neaktivan
Juretherebel kaže...

A komp radi bez problema inače,igru igram bez problema u usred matcha rikne sve!

Kupio u HGspotu PC za 4 i pol soma

Možda se napajanje prenapregne???

Ja bi ti preporučio da im vratiš komp i nek ti to srede. Nisam siguran da je napajanje, može biti milijun drugih stvari ali svejedno im ga nosi nazad ako je pod garancijom
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Da,garancija još traje,kupih ga u 10. mj

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Ma najvjerovatnije je napajanje jer oni ugrađuju uvijek šrot napajanja. Nemoj otvarat komp da ti se garancija ne bi poništila, vrati im ga nek ga poprave. I nezaboravi napraviti backup podataka

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Isti takav problem imam i ja!...ali 400w je sasvim dovoljno za moj komp

Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ta grafička traži i s puno slabijim ostalim komponentama više od noname 400W napajanja. Žalosno je što ti oni u hgspotu to nikad neće sugerirat, već če te pustit da kupiš 2 napajanja od kojih ovo prvo slabije možeš slobodno bacit u smeće. Također provjeri i temperature, ako je single slot kartica znaju se pregrijati i "blokirati" na par sekundi da spriječe izgaranje (ovo možda ovisi od proizvođača, događalo se na sapphireu).

Why so serious???

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

nije nešto dobro instalirano ili grafulja ali prije ovo prvo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Probaj s ovim uklonit drivere.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer of hardware kaže...

nije nešto dobro instalirano ili grafulja ali prije ovo prvo

misliš fizički instalirano...u smislu: neadekvatan smještaj u utor?...može li to rezultirati ovim problemom?
Core™2 Duo E7400,Gigabyte EP35-DS3,Sapphire HD 4670 512 MB DDR4, 2x 1GB Kingmax 800 MHz,Corsair 400W CX.
16 godina
neaktivan

Gle, ako imaš garanciju najbolje ti je odnjeti komp na servis. Napraviti backup i čekati, ako sam ideš prčkat po tome može ti se dogodit da ti ne priznaju garanciju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
autorov komentar

Znam,znam,moram nosit kantu na servis i čekati mulce 100 godina da skuže u čem je kvaka

Nadam se da će mi pristat sredit to na garanciju,tj. da neču morat sam kupoovat novo napajanje!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice