Nema slike kod paljenja kompa

poruka: 42
|
čitano: 12.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

kad pritisnem dugme za paljenje racunara on pocne da pisti i nema slike na monitoru

poslje nekoliko prisilnih restartovanja on pocne normalno da se pali 

molim vas za pomoc

adis
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pozdrav, mijenjao sam napajanje, RAM, graficku resetovao CMOS i kada izvadim RAM cuje se beep ali opet nemam slike na monitoru. Prilikom paljenja ne reaguje nijedna lampica na tastaturi ako to nesto znaci. Molim za pomoc

zexter
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 1:01 (zexter).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nema slike kod paljenja kompa
zexter kaže...

Pozdrav, mijenjao sam napajanje, RAM, graficku resetovao CMOS i kada izvadim RAM cuje se beep ali opet nemam slike na monitoru. Prilikom paljenja ne reaguje nijedna lampica na tastaturi ako to nesto znaci. Molim za pomoc

Da nisi slučajno uključio kabel od monitora u port za integriranu grafičku? Jesi testirao grafičku na drugom računalu? 

12 godina
neaktivan

Graficka jest integrisana ali sam stavljao novu koja radi i nista.

zexter

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zexter kaže...

Graficka jest integrisana ali sam stavljao novu koja radi i nista.

Ukljući monitor u port od integrirane grafičke. Pokreni računalo. Uđi u bios postavke ( tipka DEL ili F12 ) i tamo isključi opciju da ti koristi integriranu grafičku. Save i exit. Sad monitor prikljući na novu grafičku i trebalo bi ti raditi.

12 godina
neaktivan

Na racunaru je bila samo integrisana graficka i pokusao sam sa novom grafickom koju sam stavio u PCI Express slot i kabal od monitora sam spojio na tu novu graficku i dalje nisam dobijao nista na ekranu potpuno je crn, ni prilikom paljenja se ne pojavi log screen tako da ne mogu nista uraditi

zexter
14 godina
neaktivan
zexter kaže...

Na racunaru je bila samo integrisana graficka i pokusao sam sa novom grafickom koju sam stavio u PCI Express slot i kabal od monitora sam spojio na tu novu graficku i dalje nisam dobijao nista na ekranu potpuno je crn, ni prilikom paljenja se ne pojavi log screen tako da ne mogu nista uraditi

Pa sad sam ti napisao da uključiš monitor tamo gdje ti je bio prije nego si stavio novu grafičku. Gdje ti normalno radi.

12 godina
neaktivan

Druze ne radi mi ni na jednoj u tome je problem ukljucivao sam i na jednu i na drugu kako si rekao ali nista.

zexter
14 godina
neaktivan
zexter kaže...

Druze ne radi mi ni na jednoj u tome je problem ukljucivao sam i na jednu i na drugu kako si rekao ali nista.

Hmm :/ da nije do monitora? Probaj uzeti tu novu grafičku i testirati kod kolege ili ako imaš drugo računalo. U najgorem slučaju odeš do trgovine gdje si kupio grafičku i sve im objasniš. Jesi sam ugradio grafičku ili su ti ljudi iz trgovine gdje si kupio grafičku?

12 godina
neaktivan

Evo ovako, imam dva kompa kod sebe tj. jedan mi je drug donio da mu odradim reinstalaciju tj. kaze nece nesto kada sam ga upalio nije uopste reagovao na monitor koji radi onda sam zamijenio novo napajanje i nista izvadio graficku iz svog kompa stavio i opet nista mijenjao RAM, resetovao CMOS i mijenjao bateriju, samo nisam dirao procesor.

zexter
14 godina
neaktivan
zexter kaže...

Evo ovako, imam dva kompa kod sebe tj. jedan mi je drug donio da mu odradim reinstalaciju tj. kaze nece nesto kada sam ga upalio nije uopste reagovao na monitor koji radi onda sam zamijenio novo napajanje i nista izvadio graficku iz svog kompa stavio i opet nista mijenjao RAM, resetovao CMOS i mijenjao bateriju, samo nisam dirao procesor.

Znaš li koje su komponente u pitanju? Ovo mi sad više izgleda kao problem s matičnom.

12 godina
neaktivan

Ovo je ta ploca ASrock ali ne znam koja serija

zexter
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice