Moguce je da sam nes smrdo prilikom stavljanja j.benog Hypera... (IMO, trebalo mi je najmanje 2 sata.)
Jel to meni crkla maticna? :(
Jel ti proc na podržanoj listi matične?
Ako imaš stari proc ubodi njega. Još je netko neki dan imao isti problem jer mu mbo nije podržavala novije procesore.
Imaš verziju biosa F9A?
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2818
ne znam kaj si imao prije umjesto tog X3 al moguće je da matična treba update bios-a da bi taj proc proradio..
Jel ti proc na podržanoj listi matične?
Ako imaš stari proc ubodi njega. Još je netko neki dan imao isti problem jer mu mbo nije podržavala novije procesore.
Imaš verziju biosa F9A?
http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2818
ne znam kaj si imao prije umjesto tog X3 al moguće je da matična treba update bios-a da bi taj proc proradio..
Imam verziju F9A, odavno.
Jesi probao clear CMOS?
Ako imaš još uvijek stari proc upikni njega pa vidil da će radit.
Jesi probao clear CMOS?
Ako imaš još uvijek stari proc upikni njega pa vidil da će radit.
Jesam, probao sam ClrCMOS, stari proc cu upiknut ali bez Hypera nego cu samo nataknut stock cooler...
Evo naručio sam ASRock M3A770DE i 4GB Kingston HyperX 1600MHz RAMa 
I tako sam upotpunio novu platformu (Sa Ax2 3.2GHz, 4GB 800MHz, 8800GT, M52L-S3 na Ax3 3.2GHz, 4GB 1600MHzm HD6850, M3A770DE
)
2.936 Posts! And counting...
bar znas da nije do maticne 
Napajanje radi i vrte se ventilatori u kućištu?
Što je bilo kada si stari procesor stavio na staru ploču i probao upaliti?
Mislim da si nisi možda oštetio procesor (recimo statičkim elektricitetom ili savio koji pin pri spajanju...
i ja sam imao te probleme prije tjedan dana...jesi li uključio onaj 4pinski konektor od napajnaja za procesor..(to je meni tlak diglo)
nije 8pinski nego 4pinski čini mi se...bar je tako kod mene bilo
Problem je bio u RAMu, navodno radi u dual-channelu samo ako se kupi u 2x2GB paketu?!
Evo unlockao sam u B50, jel normalno da mi temperatura jezgra "ludi" tj. da je 15c visa od temperature procesora?
Mislim da sam negdje ovdje procitao da je to ok.
Problem je bio u RAMu, navodno radi u dual-channelu samo ako se kupi u 2x2GB paketu?!
Evo unlockao sam u B50, jel normalno da mi temperatura jezgra "ludi" tj. da je 15c visa od temperature procesora?
Mislim da sam negdje ovdje procitao da je to ok.
Otključanom procesoru inače ne očitava temperature jezgri uopće, smao termalnu zonu odnosno temperaturu procesora ukupno...
OK, btw UŽASNO sam razočaran nadogradnjom, u Crysisu na 1400x1050 high-very high dobivam 20 fps-a!??! Očekivao sam barem 30...
Ne mogu vjerovat... AMD me razocarao.
EDIT: Ups, double post.
3.000 postova___________________Početnik u Minecraftu :)
Ne znam zašto, trebalo bi biti malo više...
OK, btw UŽASNO sam razočaran nadogradnjom, u Crysisu na 1400x1050 high-very high dobivam 20 fps-a!??! Očekivao sam barem 30...
Tu nešto ne valja. Ja sam sa Asus 6850 DC na toj rezi imao više o 60 FPSa (čini mi se).