Monitor se ne zeli upaliti

poruka: 3
|
čitano: 2.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Monitor se ne zeli upaliti...

Pozdrav,

ovako imam problem s monitorom cuje se onaj jedan beep na pocetku i na monitoru mi izbaci "No Signal", to mi se prvi put pojavilo prije 3-4 dana i stavio sam na integriranu graficku ulaz od monitora i radilo je ali naravno vrag mi nije dao mira stoga sam sve ponovo iskljucio iz struje izvadio graficku ocistio cooler ulaze sve i vratio nazad stavio kabal i naravno nije radilo reko ok ne radi grafa i zatim sam stavio nazad na integriranu graficku kad sam ga upalio nije radila i naravno na monitoru mi izbaci No Signal ...

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Monitor se ne zeli upaliti...

Isprobaj monitor na nekom drugom kompu... ako tamo sve okej radi, nije do monitora... traži novog krivca....

Izvadi tu grafičku iz kompa i onda probaj spojiti na integriranu.

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
15 godina
Re: Monitor se ne zeli upaliti...

jako male sanse da to ima ikakve veze s monitorom. cak ni s kablom jer ti uredno napise "no signal" sto znaci da ne prima nista iz graficke, e sada ako si pikao agp ili pcie unutra i mjenjao postavke po biosu moguce je da sada ploca salje video izlaz preko te graficke koju si upiknuo a ne preko onboard graficke, preporucam resetiranje bios.a putem kratkospojnika ili odvajanjem kontakta baterije na par sekundi. ako nemas pojma o cemu pricam najbolje odnesi kod nekoga tko to sve kuzi :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice