Poštovanje dragi forumaši!
Evo kao sto naslov kaze dobio sam ga i ja po prvi put.
Prije nego sto objasnim kako i zasto evo ukratko konfiguracija:
Phenom 4-955- 3.2 ghz
Gigabyte matična 880 gm ud2h
Ati hd 6850 (driver 11.12)
Napajanje Seasonic 520 w
4gb ram corsair ddr3
Win 7 ultimate
Evo ovako ,sve je pocelo jucer ujutro kad sam uredno upalio komp usao u face i pokrenuo štrumfpve koje igram vec tjedan dana,da štrumfove.
Tako nakon dvije min cuo sam neko lagano zujanje iz kucista,neprimjetno je bilo ali ipak je malo zujilo,ali nisam siguran jeli prije tako bilo.Pola minute kasnije uleti mi BSOD. Ja zinio i prije nego sam se snašao komp se restarta i loada ponovno windowse,naravno win pametni kako jesu izbacu mi dump file tj. radi se o" APC index mismatch".E sad ja uguglam sto je to i vidim na drugim forumima da se pregrijalo računalo,na drugim forumima vidim da su driveri,na trecim da je hard polako otišao. Naravno lagana panika,palim furmark,pržim ga po ure temp 73 sve radi kako spada.Igaro sam igre cijeli dan od Witchera do Unreala i starcrafta2 i sve uredu,nema izbacivanja stekanja buke zujanja.
Drivere sam updejtao čim su izasli 11.12 i nisam imao problema,harddisk sam testirao hd.tunesom i sve uredu.E sad naravno postoje ti programi koji čitaju te dump filove, a o tome ja nemam pojma,pa vas pitam dali itko zna o cemu se tocno radi.Jedino nisam testirao memoriju.
Jeli vrijeme uzet garanciju i odma vratit komp star 8mj. ili da vam dam vise detalja s tim dump fileom ako bi mi rekli kako se to radi.
Hvala na pomocu unaprijed.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)