Imam stariji pc koji bi htio osposobiti na par mjeseci dok ne kupim novi. Ranije su mi se znali dići windowsi i nakon nekog vremena mi se izgubi signal na monitoru. Probao sam reinstalirati drivere, promijeniti kabel, ali ne šljaka. Sad više ne mogu ni pokrenuti windowse. Pretpostavljam da je otišla grafička, ali mi nije jasno kako kad je imam možda 1 g. Molim sugestije, thx.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao prvo mogao bi negdje naci gafu i promjeniti da vidis je li do nje, ako jest, problem rijesen kupis grafu, ako nije onda se javi pa cemo dalje smisljat..
Frend mi je donio grafu, ali ima pci-e utor, a meni ide samo agp, probat ću od nećaka prapovijesnu nvidiu mx440, tek toliko da vidim da li je u njoj problem. Probao sam izvadit bateriju i restartat bios, morao sam ući u bios da si poštelam boot device, ali mi je opet nestalo slike, pa se slažem s tvojom pretpostavkom da je vrisnula grafička.
gle, ako si vidio uci u bios, znaci da graficka radi, prikazala je sliku biosa, ali ipak ti probaj naci negdje drugu i probati, sta ti je javilo kad si promjenio boot device?