Komp se nece upaliti...

poruka: 1
|
čitano: 1.015
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp se nece upaliti...

prije par dana sam otvorio slicnu temu na PCE, neznam kolko vas cita taj forum, pa cu pitati i ovdje.

komp mi je do neki dan radio normalno, onda se poceo tesko paliti 2 dana prije nego se je sve otislo izgleda, znaci trebalo mi je po 5 min da ga uspijem upaliti na Power tipku. kad bih ukljucio svoj mis dathadder na usb ona plava lampica od scrolla bi svijetlila.

maticna 965 DS3 je stara nekih 3-4 godine kao i procesor C2D E6300 1,86 GHz koji je bio OC na 3,0 GHz i hladen sa AC Freezer 7, napajanje je Chieftec 450W isto staro 3-4 godine.

u petak sam bio u linksu i kupio novu maticnu Gigabyte P45-UD3LR jer sam mislio da je problem u maticnoj, dosao doma sve spojio i opet nista, neda se upaliti, nijedan ventilator se ne zavrti, tako da mi preostaje da je otisao procesor, zar ne?

napajanje ATX (24-pin i 4-pin 12V) sam probao na kompu od buraza, ali samo onaj 20-pin konektor jer druge konektore nisam imao gdje ukopcati, posto je ta maticna stara nekih 8 godina, neznam dali je moguce da je napajanje polu-ispravno?

ako ima tko kakav prijedlog bio bih mu zahvalan! jer kako sad stvari stoji jos cu morati na prisiljen upgrade kompa, a nebi htio da kupim procesor pa da ispadne da napajanje ne radi i obrnuto...

probao sam CLR_Cmos puno puta :)

http://www.gametracker.com/player/qbone%20%5BCRO%5D/213.21.217.177:27015/
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice