prije par dana sam otvorio slicnu temu na PCE, neznam kolko vas cita taj forum, pa cu pitati i ovdje.
komp mi je do neki dan radio normalno, onda se poceo tesko paliti 2 dana prije nego se je sve otislo izgleda, znaci trebalo mi je po 5 min da ga uspijem upaliti na Power tipku. kad bih ukljucio svoj mis dathadder na usb ona plava lampica od scrolla bi svijetlila.
maticna 965 DS3 je stara nekih 3-4 godine kao i procesor C2D E6300 1,86 GHz koji je bio OC na 3,0 GHz i hladen sa AC Freezer 7, napajanje je Chieftec 450W isto staro 3-4 godine.
u petak sam bio u linksu i kupio novu maticnu Gigabyte P45-UD3LR jer sam mislio da je problem u maticnoj, dosao doma sve spojio i opet nista, neda se upaliti, nijedan ventilator se ne zavrti, tako da mi preostaje da je otisao procesor, zar ne?
napajanje ATX (24-pin i 4-pin 12V) sam probao na kompu od buraza, ali samo onaj 20-pin konektor jer druge konektore nisam imao gdje ukopcati, posto je ta maticna stara nekih 8 godina, neznam dali je moguce da je napajanje polu-ispravno?
ako ima tko kakav prijedlog bio bih mu zahvalan! jer kako sad stvari stoji jos cu morati na prisiljen upgrade kompa, a nebi htio da kupim procesor pa da ispadne da napajanje ne radi i obrnuto...
probao sam CLR_Cmos puno puta :)