Znači kliknem i ide nekih 5-6 sekundi i kao izggasi se ali se ponovno resetira nakon toga. No kad udje na windows sve normalno radi kako treba samo me to je**.
Ako itko ima neko riješenje neka se izjasni molio bih i bio bi jao zahvalan!!!!
Imaš neku prastaru ATI grafičku? (ne znam jel komp pod "Moj PC" ili ne)
Ja sam imao dosta slican problem tebi i ispostavilo mi se d ami je na grafickoj dobio nekakav chip po nosu i promjenio grafiku i bilo sve ok :)
Ja bi ti preporučio da probaš zamjeniti napajanje ili barem probati sa drugim napajanjem.
Meni je frend imao isti problem i zamjenom ,tj. kupovinom novog napajanja je riješio sve probleme.
Koliko sam te shvatio - tebi se komp ne gasi odmah,nego se ponovno upali što mi najviše ukazuje na neispravno napajanje.
-instaliraj odgovarajuće driver, podesi power opcije (BIOS-OS), provjeri kontakte, USB .. bilo što može paliti računalo. (samo ne napajanje, ...) , vjerojatnije windowsi naprave restart umjesto shutdowna ili imaš aktivno paljenje (WOL-USB..).
imao sam i ja slican problem na starom kompu i također je bila rijec o napajanju. Ne znam probaj neko drugo a ako ne bude islo onda probaj s grafickom
U system properties pod "startup and recovery" isključi kvačicu na "automatically restart on system failure" ili nešto slično. Prilikom gašenja bi se trebao pojaviti blue screen pa javi šta piše tamo, neko će sigurno naći riješenje. Imao sam takav slučaj sa nekoliko driver-a, da nešto zezaju i neće komp da se ugasi već se restartuje i tako u beskonačnost.