Komp se ne gasi

poruka: 8
|
čitano: 2.836
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Komp se ne gasi
Kompjutor mi se ne želi ugasit svaki put akd kliknem na ''shut down''
Znači kliknem i ide nekih 5-6 sekundi i kao izggasi se ali se ponovno resetira nakon toga. No kad udje na windows sve normalno radi kako treba samo me to je**.
Ako itko ima neko riješenje neka se izjasni molio bih i bio bi jao zahvalan!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Komp se ne gasi

Imaš neku prastaru ATI grafičku? (ne znam jel komp pod "Moj PC" ili ne)

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.11.2011 6:52 (Friday).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Komp se ne gasi

Ja sam imao dosta slican problem tebi i ispostavilo mi se d ami je na grafickoj dobio nekakav chip po nosu i promjenio grafiku i bilo sve ok :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp se ne gasi

Ja bi ti preporučio da probaš zamjeniti napajanje ili barem probati sa drugim napajanjem.

Meni je frend imao isti problem i zamjenom ,tj. kupovinom novog napajanja je riješio sve probleme.

Koliko sam te shvatio - tebi se komp ne gasi odmah,nego se ponovno upali što mi najviše ukazuje na neispravno napajanje. 

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1878407
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Komp se ne gasi

-instaliraj odgovarajuće driver, podesi power opcije (BIOS-OS), provjeri kontakte, USB .. bilo što može paliti računalo. (samo ne napajanje, ...) , vjerojatnije windowsi naprave restart umjesto shutdowna ili imaš aktivno paljenje (WOL-USB..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Komp se ne gasi

imao sam i ja slican problem na starom kompu i također je bila rijec o napajanju. Ne znam probaj neko drugo a ako ne bude islo onda probaj s grafickom

asd
14 godina
neaktivan
Re: Komp se ne gasi
a znam .. Nedavno je puknio grom ,bilo ružno vrijeme i spržilo mi mrežnu karticu,No sve radi kako treba ostalo. Samo to jebe :P nije mi ga problem svaki put izgasit na drugi princip ali jednostavno me živcira.
Hvala na savjetima, mnogo mi znači.
15 godina
Komp se ne gasi

U system properties pod "startup and recovery" isključi kvačicu na "automatically restart on system failure" ili nešto slično. Prilikom gašenja bi se trebao pojaviti blue screen pa javi šta piše tamo, neko će sigurno naći riješenje. Imao sam takav slučaj sa nekoliko driver-a, da nešto zezaju i neće komp da se ugasi već se restartuje i tako u beskonačnost.

LOL
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice