pozz!
imam jedan problem, u zadnje vrjeme mi se komp poceo gasit dok igram igre. nakon nekog vremena igranja primjetio sam da mi se napajanje dosta grije nakon cega je usljedilo gasenje, upalit se tek mogo nakon sto sam ga isteko iz struje i saceko da se sve lampice pogase... prvo sam pomislio da je rjec o slabom napajanju jer na grafickoj pise da treba imat min. 500w kolko i imam a samo napajanje je dosta staro pa reko nemoze vise drljat na maxu, nakon toga sam spojio graficku na napajanje od drugog kompa i sve je radilo bez problema cak jedan cijeli dan dok mi se maloprije nije ugasio (glavno napajanje je imalo osjetno manju temperaturu).
nakon toga sam odlucio rastavit komp sve ljepo ocistit i provjerit dali je dobro ucvrsceno ali nakon ponovnog paljenja i pokretanja igre ugasio se za par minuta, cak se nije ni stigo zagrijat!
temperature prije gasenja; cpu: 46 gpu: 55 mobo: 42. i ventilator procesora vrti na 6.5-7k rmp-a sto mi se cini puno. nisam dodavo nikakve nove komponente u zadnjih ~6 mjeseci.
mislio sam ga odnjat na servis al to trenutacno noje moguce jer se nemogu odvojit od njega na par dana zbog posla tako da pomozite ako mozete! ako sam izostavio neke vazne informacije slobodno ih navedite.