Kako prebacit android aplikaciju na mobitel

poruka: 11
|
čitano: 10.458
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo zanima me kako da prebacim aplikaciju za android koju san downloadao sa mobile 9...??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Kako prebacit android aplikaciju na mobitel
helloworld kaže...

Evo zanima me kako da prebacim aplikaciju za android koju san downloadao sa mobile 9...??

spojis mobitel USBom i prebacis na SD card.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
helloworld kaže...

spojis mobitel USBom i prebacis na SD card.

da al treba imati program tipa astro file manager-inače nemere pristupi- instalirati nikaj s kartice(bilo program ili kakva igrica)...

Bahrija
15 godina
Ne mora bit ja na Galaxy 3 samo prebacim na SD karticu i preko file managera odaberem i instaliram aplikaciju
robimarko@gmail.com
15 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ne mora bit ja na Galaxy 3 samo prebacim na SD karticu i preko file managera odaberem i instaliram aplikaciju

a kaj sam ja napisal{#},pa jedino prek programa(astro manager-ti imaš file manager) moreš viditi kaj imaš na sd kartici-i instalirati -aplikacije...

ja nisam tj. žena nije imala tu aplikaciju a kupila je novi mob-pa se malo zezal dok nisam skužil da treba taj program da bi se bilo kaj moglo instalirati u mobitel...

Bahrija
16 godina
neaktivan
Prvo nije nemere, a drugo to je moguce jer u zadnje vrijeme stavljaju file.managere na uredaje.
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

Može oklada po kaj očeš?Prošli tjedan je kupljen sony e.  xpiria x8(tele2)-i nije bilo toga programa u njemu-pa sam moral ga skinuti..prvo se informiraj malo pa onda laprdaj!

Pod  x8 xpiria(imaš tu rasprave na forumu) si pogledaj kaj je pisano-pa ti bu malo bolje jasno-ili očeš da ti nacrtam!!!

Bahrija
13 godina
neaktivan

poštovanje ljudi...zanima me jedna stvar,imao sam i još uvijek imam htc desire hd i sad bih želio prebaciti sve na moj novi mob htc one x...al bih želio prebaciti sve aplikacije da ih ne skidam posebno...dali se može i dal postoji aplikacija kojom bih napravio backup i tu istu aplikaciju snimio na novi mob sa istim podatcima??? notes mi u stvari treba na njemu imam hrpu svega brojeva pinova i drugih gluposti pa da nebih sve prepisivao da ga tako prebacim ako je moguće???? hvala

0 0 hvala 0
17 godina
fifti kaže...

poštovanje ljudi...zanima me jedna stvar,imao sam i još uvijek imam htc desire hd i sad bih želio prebaciti sve na moj novi mob htc one x...al bih želio prebaciti sve aplikacije da ih ne skidam posebno...dali se može i dal postoji aplikacija kojom bih napravio backup i tu istu aplikaciju snimio na novi mob sa istim podatcima??? notes mi u stvari treba na njemu imam hrpu svega brojeva pinova i drugih gluposti pa da nebih sve prepisivao da ga tako prebacim ako je moguće???? hvala

Titanium backup.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan

da al treba mi biti mob rutiran a nije...neka druga?? astro file menager mi neće???

0 0 hvala 0
17 godina
Mora biti rootan, ako želiš data od aplikacija.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice