Evo zanima me kako da prebacim aplikaciju za android koju san downloadao sa mobile 9...??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo zanima me kako da prebacim aplikaciju za android koju san downloadao sa mobile 9...??
spojis mobitel USBom i prebacis na SD card.
spojis mobitel USBom i prebacis na SD card.
da al treba imati program tipa astro file manager-inače nemere pristupi- instalirati nikaj s kartice(bilo program ili kakva igrica)...
a kaj sam ja napisal
,pa jedino prek programa(astro manager-ti imaš file manager) moreš viditi kaj imaš na sd kartici-i instalirati -aplikacije...
ja nisam tj. žena nije imala tu aplikaciju a kupila je novi mob-pa se malo zezal dok nisam skužil da treba taj program da bi se bilo kaj moglo instalirati u mobitel...
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Može oklada po kaj očeš?Prošli tjedan je kupljen sony e. xpiria x8(tele2)-i nije bilo toga programa u njemu-pa sam moral ga skinuti..prvo se informiraj malo pa onda laprdaj!
Pod x8 xpiria(imaš tu rasprave na forumu) si pogledaj kaj je pisano-pa ti bu malo bolje jasno-ili očeš da ti nacrtam!!!
poštovanje ljudi...zanima me jedna stvar,imao sam i još uvijek imam htc desire hd i sad bih želio prebaciti sve na moj novi mob htc one x...al bih želio prebaciti sve aplikacije da ih ne skidam posebno...dali se može i dal postoji aplikacija kojom bih napravio backup i tu istu aplikaciju snimio na novi mob sa istim podatcima??? notes mi u stvari treba na njemu imam hrpu svega brojeva pinova i drugih gluposti pa da nebih sve prepisivao da ga tako prebacim ako je moguće???? hvala
poštovanje ljudi...zanima me jedna stvar,imao sam i još uvijek imam htc desire hd i sad bih želio prebaciti sve na moj novi mob htc one x...al bih želio prebaciti sve aplikacije da ih ne skidam posebno...dali se može i dal postoji aplikacija kojom bih napravio backup i tu istu aplikaciju snimio na novi mob sa istim podatcima??? notes mi u stvari treba na njemu imam hrpu svega brojeva pinova i drugih gluposti pa da nebih sve prepisivao da ga tako prebacim ako je moguće???? hvala
Titanium backup.
da al treba mi biti mob rutiran a nije...neka druga?? astro file menager mi neće???