Intel Core 2 Duo E8400 ili Intel Core 2 Quad Q660

poruka: 36
|
čitano: 13.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Intel Core 2 Duo E8400 ili Intel Core 2 Quad
dado8 kaže...

nisam stedisa nit sam rasipnik, kupujem ono sto mi se u u datom trenutku svidi i procjenim da mi se isplati

primjera radi oduvijek sam vise trosio na periferiju nego na chipove jer elektronika vec za godinu dana zastari a ovo jos drzi vrijednost.

primjerice HAF-a sam skoro prije godinu dana platio 700kn a proslo kuciste plexi CM690 uzeo sam prije cca cetiri-pet godina za danas bijednih 450 - pogledaj njihovu cijenu danas

u ovom drustvu nije drustveno prihvaceno rec da nisi siromasan i da imas jer te svi odmah gledaju kao da imas gubu ali zato si cool i faca kad ko fol iz potrebe pred svima izvadis najnoviji iphone ili na forum stavis konfu vrijednosti od 15k kn iako onda sutra nemas za kruh- pah

Znam, društvo je danas sje**no do bola.

Ali..ako si zadovoljan sa npr. E6300, jednostavno reci to.

Nemoj dokazivat da je isplativiji ili brži od nečeg drugog kad to nije.

Onome tko komp koristi za rendering i slične stvari(a sve više je takvih) taj E6300 definitivno nije isplativ.

Njemu je isplativ proc od >2000kn. Isto tako onaj tko prvenstveno želi igrati GTA 4..pokraj nekog Athlona II x4 taj pentium je daleko neisplativiji.

Koliko god nekog drugog uvjerio da si realan i bistar, tvoj izbor, potez će tebe trenutno zadovoljit, ali u globalu nećeš biti ništa pametniji, samouvjereniji, sretniji.

EOD.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 17:56 (Penryn).
16 godina
neaktivan
Intel Core 2 Duo E8400 ili Intel Core 2 Quad Q660

Naslov teme je fail Cool Pa quad naravno Belji se

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...

Naslov teme je fail Cool Pa quad naravno Belji se

Kojom srecom sto sam uzeo E8400 pred dvije godine.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan
Weky kaže...

Ja ga imam, i vrtim crysis na 35 fpsa Cool

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now!
15 godina
odjavljen
BannedOnThisForum kaže...
Weky kaže...

Ja ga imam, i vrtim crysis na 35 fpsa Cool

Osim te i Metro 2033, sve ostale igre vrtim na max u 60 FPS, tako da su (kao što je dado8 rekao) one priče da bez quada neces moc normalno igrat za malu djecu. A i u Crysisu i Metrou me koči grafička.

Da sam uzeo Q6600 nebi dobio apsolutno ništa, osim većih temperatura i više bi ploču patio (jer je s njim teži overclock neog sa E8400).

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [ZETOR Black Edition-SADA SA NOVIM GEFUFNAMA]
16 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.7.2010 19:00 (Zdravko).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice