HP photosmart b109 a

poruka: 8
|
čitano: 1.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HP photosmart b109 a

Pozdrav,

ima ko hp-ov printer...sam prvi put mjenjam boju...i sad treba kao onaj čip pomaknuti sa orginalne boje na onu plastitku koju stavite u printer i onda poslije možete samo kupovati zamjenske i samo stavljati unutra ne morrate više premještati čip..ali sad je problem...promijenio sam čip stavim novu i kad idem pod razinu boje javlja mi da ne prazno i na printeru mi piše da je prazno....ali želi printati...ali mene sad zanima što treba napravabiti da on prepozna da je puna...

molim pomoć...hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: HP photosmart b109 a

što niko neznaaaa

15 godina
neaktivan

Ja ti imam photosmart b110a , doduše nisam još uzuimao zamjenske tinte ali koliko sam informiran mislim da kad premjestiš čip nećeš ni moći raditi očitanje jer je zapis ostao od orginalne tinte (daj je tinta na kraju ), pomaže samo resetiranje ali mislim da za naš model toga nema . Bilo je već riječi o tome na forumu pa malo pogledaj .

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 15:27 (Nikola - ri).
15 godina
neaktivan

A u ku.. više nikad ne uzimam hp..:)...šta ti kupuješ orginalne ili? Pa nema šanse da nije moguće vratiti boju na početak mislim da pokazuje normalno..ali nije mi jasno ako postoji zamjenska mora postojati resetiranje čipa toga....vidio samn youtube da ima nekkao ali nema za moj model..ma neznam on prita i sve super..ali mi smeta da mi pokazuje da nema boje....grrrr

15 godina
neaktivan
tido35 kaže...

A u ku.. više nikad ne uzimam hp..:)...šta ti kupuješ orginalne ili? Pa nema šanse da nije moguće vratiti boju na početak mislim da pokazuje normalno..ali nije mi jasno ako postoji zamjenska mora postojati resetiranje čipa toga....vidio samn youtube da ima nekkao ali nema za moj model..ma neznam on prita i sve super..ali mi smeta da mi pokazuje )da nema boje....grrrr

Neznam šta da ti kažem , gledao sam na ebay-u isto te zamjenske tonere ali i ja moram mjenjati sa originala čip(to mi je malo tramak),nisam još naručivao , za sada sam sam crnu orginalnu zamjenio .Pogledaj malo na forumu i ja sam isto upit poslao za neki printer gdje su mi zamjenski toneri jeftini no još se nisam odlučio šta da uzmem .

15 godina
neaktivan

ok budem...nego koliko si platio orginalnu crnu boj...skupe su jako?Oko 100 kuna ili?

15 godina
neaktivan
tido35 kaže...

ok budem...nego koliko si platio orginalnu crnu boj...skupe su jako?Oko 100 kuna ili?

Ne uzimam kod nas već u Trstu, koliko se sjećam zadnja cijena je bila 8 eura i nešto sitno .

15 godina
neaktivan

a da reli su mi da idem pogledam u austriju da je tamo jeftinije...budem pital frenda po kolko je tamo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice