Genius HS-04SU

poruka: 4
|
čitano: 2.140
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Genius HS-04SU

nemogu nikako da podesim ove slusalice skroz slabo cujem i kada slusam youtube sve mi odzvanja mozete li mi pomoci?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Genius HS-04SU

Poigraj se malo u postavkama zvuka,pronađeš slušalice,svojstva i prilagođavaš mogučnosti koje ti se nude.Stavi sounds na "windows default" i dalje vidi što se još da podesiti.Pogledaj i ako su dobro stavljene,dokraja,jer su sluške sigurno stereo,pa da nije do toga,malo ih okreči,da čuješ ima li kakve promjene u zvuku.A drivere imaš instal?

http://www.orgsoftcom.org/filehs-04su.htm

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Genius HS-04SU

skontao sam kada ubacujem cinc na prednjem utoru ali samo maloo ubacim ovaj cinc u leziste cuje se ok ali kada ga gurnam do kraja tada mi mrsi zvuk tj skroz slabo cujem a kada samo malo ubacim onda radi.(nemoj da neko pogresno shvati poruku).mislim da je u pitanju ovaj cinc dali se on moze prekinuti i prevezati ponovo?

13 godina
neaktivan
Genius HS-04SU

E zato i taj muški činč ima one oznake u boji,mislim da su plava zelena ili crvena,kao utori do kud se treba gurnuti.Doduše ima i slušalica sa usb,ali to je več druga tema.Sad možda neki orginal adapter za pc, za te slušalice,da bolje drži taj činč.Raspitaj se u dućanu elektroničkom opremom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 19:40 (lukabo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice