Crkla grafička...

poruka: 12
|
čitano: 13.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Crkla grafička...

Eo ljudi,palim danas komp i sve normalno kad odjednom ode mi ekran u power save mod...ja gledam koji k se dešava....

Resetiram i opet sve uredu prvih 5min,kad opet ode ekran u power save....

Ostavio sam onda komp isključenim 10min,i dođem i komp se upali al bez slike na ekranu,i tada sam znao da je to to što se tiče moje grafe...potpuno sam se uvjerio  kad sam vidio da vent više ne vrti...

Moje pitanje je dal je 100% grafa otišla?Probao sam u drugome kompu,i neradi isto...probao drugu grafu u moju matičnu misleći otišo mi možda pci slot,al normalno radi druga grafa kod mene...

Pa eto molim vaša mišljenja :(

1 0 hvala 0
14 godina
Re: Crkla grafička...

Po tome šta si napisao izgleda da je otisla.

Možda se da popravit pećenjem.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 13:16 (jugo45).
16 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

Eo ljudi,palim danas komp i sve normalno kad odjednom ode mi ekran u power save mod...ja gledam koji k se dešava....

Resetiram i opet sve uredu prvih 5min,kad opet ode ekran u power save....

Ostavio sam onda komp isključenim 10min,i dođem i komp se upali al bez slike na ekranu,i tada sam znao da je to to što se tiče moje grafe...potpuno sam se uvjerio  kad sam vidio da vent više ne vrti...

Moje pitanje je dal je 100% grafa otišla?Probao sam u drugome kompu,i neradi isto...probao drugu grafu u moju matičnu misleći otišo mi možda pci slot,al normalno radi druga grafa kod mene...

Pa eto molim vaša mišljenja :(

Pali pecnicu.

17 godina
Crkla grafička...

koliko sam upoznat pečnica je za pogreške s memorijom,ali meni se ni ventilator ne zavrti :S

0 0 hvala 0
14 godina
BugHacker kaže...

koliko sam upoznat pečnica je za pogreške s memorijom,ali meni se ni ventilator ne zavrti :S

Čim nema slike na monitoru nije stvar samo u ventilatoru, trebala bi ona radit i bez ventilatora ali moguće da se nešto odlemilo pa zato nema slike i ventilator se ne vrti

17 godina
Crkla grafička...

Btw,skuzio sam da mi gori crvena lampica na grafičkoj tako da ipak ima života u njoj...Da nije možda zbog ventilatora :S?jer mi se zadnjih par sati života dinamično mjenjala brzina ventilatora..

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.12.2011 13:59 (BugHacker).

0 0 hvala 0
17 godina
Crkla grafička...

A gle, raskopaj, očisti, zamijeni paste, provjeri vizualno kondenzatore, spoji ventilator

na drugo napajanje ili za probu spoji drugi ventilator tek toliko da aktivno nešto hladi

(ali u tom slučaju grafičkoj makni ukrasne oklopne plastike ako ih ima) i vidi što se

dešava. Ako nema rezultata, ljudi su rekli. Pećnica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BugHacker kaže...

Btw,skuzio sam da mi gori crvena lampica na grafičkoj tako da ipak ima života u njoj...Da nije možda zbog ventilatora :S?jer mi se zadnjih par sati života dinamično mjenjala brzina ventilatora..

Ajde ti pogledaj kabl od napajanja na njoj,jer ja sam nedavno zaboravio uštekat kablove za napajanje nje i crvena ledica je svjetlila uštekao kablove opet a kabl jedan bio raskliman i bolje ga ušteko i evo radi.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
17 godina
Crkla grafička...

jok pogledo sam to,kad prikopcam obadva 6 pinska ništa ne javlja,a kad nemam te kablove,beepa mi grafička,tako da je ona u funkciji nekakvoj...mene samo čudi ako je memorija otišla,zašto ventilator neradi :S?

Jel moguće da ako ventilator neradi da automatski grafa neda da radi normalno?Nemogu nigdje testirat taj hladnjak jer ima specifičan pin za vent (asus dark knight 9800gtx+)

0 0 hvala 0
14 godina
BugHacker kaže...

jok pogledo sam to,kad prikopcam obadva 6 pinska ništa ne javlja,a kad nemam te kablove,beepa mi grafička,tako da je ona u funkciji nekakvoj...mene samo čudi ako je memorija otišla,zašto ventilator neradi :S?

Jel moguće da ako ventilator neradi da automatski grafa neda da radi normalno?Nemogu nigdje testirat taj hladnjak jer ima specifičan pin za vent (asus dark knight 9800gtx+)

Nebi trebalo biti moja radi bez venta(pasivac S1 gore) a da probaš grafu u drugom PCu? To se meni znalo događat prije u pc-u od starog(HD4770) nije htjela radit kod njega ubacim kod sebe i radi pa smo kombinirali i napravili mu tako da smo nabavili drugu.

sve što me trebate javite se na evilmage007@gmail.com PM mi nešto šteka. HVALA na razumijevanju
17 godina
Crkla grafička...

napisao sam da ni neradi na drugome kompu :(.Mislim da ovdje nema pomoći,morat ću kupit novu...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crkla grafička...

pa daj ako ju misliš bacit probaj ju barem peč..pa ako ništa kupuj..nemaš šta izgubit

evo ti tema u kojoj je objašnjeno kako bi to trebalo napravit ako ne znaš http://www.bug.hr/forum/topic/graficke-kartice/popravak-graficke-kartice-koristenjem-pecnice/67886.aspx 

01101100 01110101 01101100 01101001 00100000 00111010 00101001
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.12.2011 13:49 (Luli).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice