Corsair TX 650

poruka: 11
|
čitano: 2.224
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Corsair TX 650

Znači kupio od kolege Zvonca napjanje danas doslo sve sam slozio i sad idem upalit komp i samo se onako restarta ko da nema dovoljno struje... to mi se vec bilo desilo isto kad sam ne davano kupio djelove za komp ali se nekako slozilo ne znam sta sam napravio a spoio sam i atx u maticnu i ono jos dodatno i opet tako radio... evo snimio sam video pa pog... pa ako netko ima rijesenje

Lik na video:https://www.youtube.com/watch?v=jooo88e-aro  ako jos nece tek sam ga uplodo pricekajte malo

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 13:48 (Frenkyca).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Corsair TX 650

To je ti je mislim do matične/grafičke, napravi clear cmos i trebalo bi radit. Dešavalo se dosta puta meni, ništa strašno osim što trta hvata i što nekad ni clear cmos nepomaže nego to što nakon 1-2h samo od sebe proradi. To nikad nisam skužio.

Ako je grafička izvadi ju i probaj sa integrirkom ako ju imaš.

Ako i dalje zeza odnesi kod frenda i probaj, a posljednja opcija je servis.

Living in a world of dreams...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 14:10 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Corsair TX 650
Hyperion kaže...

To je ti je mislim do matične/grafičke, napravi clear cmos i trebalo bi radit. Dešavalo se dosta puta meni, ništa strašno osim što trta hvata i što nekad ni clear cmos nepomaže nego to što nakon 1-2h samo od sebe proradi. To nikad nisam skužio.

Ako je grafička izvadi ju i probaj sa integrirkom ako ju imaš.

Ako i dalje zeza odnesi kod frenda i probaj, a posljednja opcija je servis.

Ma znam tako mi je i bilo kad sam djelove kupio i mislio ono maticna ne valja i to sve al na kraju je proradilo ne znam ni sam kako da taj clear cmos sam radio al sad sam probo nije htijlo izvadio sam sad bateriju sa maticne pa mozda kad se sve reseta bude htio nadam se :)

16 godina
protjeran
Corsair TX 650

neznam jesi probao staro napajanje, meni izgleda ko da je napajanje u banani

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kokokoko kaže...

neznam jesi probao staro napajanje, meni izgleda ko da je napajanje u banani

A da je napajanje u banani onda ne bi dalo struje nikako a napajanje nije slabo i kaze zvonac da je radilo kod njega :)

14 godina
Corsair TX 650

si proba sve odspojit...povadit rame i vratit ih i onda startat?

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 16:00 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
17 godina
zoharbizo kaže...

si proba sve odspojit...povadit rame i vratit ih i onda startat?

Ma jesam da evo sad cemo napajanje metnut kod brata na komp pa cemo probat jel hoce mada ja mislim da nije do napjanja nego da ploca malo zeza sigurno pfff

17 godina
neaktivan
Corsair TX 650

Provjeri napajanje po uputama iz videa, a bilo bi dobro da instrumentom izmjeriš i napon na moleks konektoru ukoliko imaš multimetar

baster
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
baster177 kaže...

Provjeri napajanje po uputama iz videa, a bilo bi dobro da instrumentom izmjeriš i  napon na moleks konektoru ukoliko imaš multimetar

Cool nisam znao za tu zelenu žicu.

Preporučam mu neka to napravi, i da multimetrom izmjeri 12V i 5V na molexu. Ako nisu unutar dozvoljenih granica (+-10%) onda nešto nedela kak treba.

Uzmeš multimetar i pikneš ona 2 šiljka u molex u određene rupe i očitaj napon.

MOLEX:

Žuta + Crna - 12V

Crvena + Crna - 5V

Living in a world of dreams...
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.6.2011 19:35 (Hyperion).
17 godina
Hyperion kaže...
baster177 kaže...

Provjeri napajanje po uputama iz videa, a bilo bi dobro da instrumentom izmjeriš i  napon na moleks konektoru ukoliko imaš multimetar

Cool nisam znao za tu zelenu žicu.

Preporučam mu neka to napravi, i da multimetrom izmjeri 12V i 5V na molexu. Ako nisu unutar dozvoljenih granica (+-10%) onda nešto nedela kak treba.

Uzmeš multimetar i pikneš ona 2 šiljka u molex u određene rupe i očitaj napon.

MOLEX:

Žuta + Crna - 12V

Crvena + Crna - 5V

Ma napajanje je u redu sigurno nego je to do maticne tak me je isto zezala kad sam je i kupio i od jednom je onda proradilo i ne znam sam kako a napanje sam probo na drugom kompu i rade sve oke... tako da maticna nesto zeza

17 godina
Corsair TX 650
Evo problem rijesen sam od sebe se upalio... valjda uz božju pomoc jer sam se pomolio prije nego sam stisnuo tipku za upaliti :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice