Cannot open volume for direct access externi hdd

poruka: 4
|
čitano: 719
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
"Cannot open volume for direct access" externi hdd

Dakle, u sred gledanja filma s externog hard drive-a, VLCom, slika se smrzne. Nisam moga ni ugasit laptop. Totalno se smrzlo sve. Iskljuc, ukljuc i ne pokazuje mi HDD. Nekad ga pokaze samo kao slovo (D:), nista kapacitet itd. Command prompt (admin mode) kaze "cannot open volume for direct access". Proba sam ovaj EASUS DRW "refreshing drive information" vec ohoho. Slicno i sa Minitool PDR. Ne mogu ga ocitat nijedan. Ako slucajno otvorim explorer odma smrzne. Jedino sta pali je da ga iskljucim iz USBa... Imate ideje kako da barem dodem do podataka? Nista strasno vazno, ali volia bi spasit sta se spasit da :)

Obalo suncana, ti moj si cijeli svijet

0 0 hvala 0
15 godina
Re: "Cannot open volume for direct access" externi

Evo mali tip za ljude koji moguce budu imali slican problem. Izgleda da, buduci da nijedan nacin uopce ne prepoznaje HDD da je drive fizicki ostecen (na neki nacin). Sretno ;)

Obalo suncana, ti moj si cijeli svijet
17 godina
Antonic kaže...

Evo mali tip za ljude koji moguce budu imali slican problem. Izgleda da, buduci da nijedan nacin uopce ne prepoznaje HDD da je drive fizicki ostecen (na neki nacin). Sretno ;)

Ne mora biti samo HDD, često zna biti elektronika samog kućišta.

Probaj iščupati disk i tako ga provjeriti.

5 godina

Imao sam isti problem,samo ne sa vanjskim diskom nego klasičnim..Uzel mi je pola života jer da si bog isus ne možeš uč u njega iako ga vidi u windowsima ne prikazuje koliko je zauzeče niti slično-samo slovo ispred njega..Na kraju sam popizdio,napravio format i odmah mi ga prepoznao i dalje sve ok!Uglavnom najviše mi je bilo radi Warzone jer mi je bio na njemu i stalno prebacivao sa jedne konfiguracije na drugu radi testa..

Probaj još nešto iskemijat ali znam po sebi da nisam uspio ništa-na kraju ponavljam,nakon formatiranja je radio normalno!sretno

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice