Pozdrav svima. Pisem iz Skoplja. Molio bih da mi netko odgovori: ovih dana nabavljam blu-ray pisac za racunalo, pa bih zeleo da pitam sta mi preporucujete: da ga ugradim u racunalo ili da kupim zasebni? Interesuje me razlika u kvalitetu. Hvala puno, Maksim
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sorry ako pitam...ali sto ce ti blu-ray, to jos i nije tako zastupljen medij....osim ako gledas na daleke staze :p
Nemoj se stim zajebavat,njegovo ce vrijeme tek za koju godinu doci tako da ti je to bacanje novaca
Kupio sam full HD TV koji planiram koristiti kao monitor na PC-ju, pa sam mislio da bi mi dobro dosao blu-ray.
Kak je naslov smiješan bluray pisac,jel ti nemaš slova s kvačicama na tipkovnici hahaha !!!!!
Kak je naslov smiješan bluray pisac,jel ti nemaš slova s kvačicama na tipkovnici hahaha !!!!!
Hvala svima. Pomogli ste mi, zato sto sam zeleo cuti mislenje ljudi koji imaju malo vise iskustva sa blu-ray-em. U Makedoniji koristimo kirilicu i nemamo hrvatske dijakriticke znakove, takozvane kvacice. Pozdrav
Nemoj se stim zajebavat,njegovo ce vrijeme tek za koju godinu doci tako da ti je to bacanje novaca
nego aphex nisi reko kaj bus onda uzo ili dali ces opce uzet
Pogresno si shvatio. Nemam nista protiv kvacica, samo kazem da ih nemam na latinici. Kvacice koristimo i mi ali na kirilici. By the way, redovno citam literaturu na hrvatskom i veoma cenim vase izdavastvo (i periodiku i prevode svetske beletristike, koje kod nas ima mnogo manje). Nisam imao nikakvu nameru da navredim hrvatski jezik. Naprotiv, jako cenim Hrvatsku. Da ne zalazim u politiku, ali znate za vezu VMRO-a - NDH : ) Izvini ako sam ostavio prostora da budem pogresno shvacen.
Pogresno si shvatio. Nemam nista protiv kvacica, samo kazem da ih nemam na latinici. Kvacice koristimo i mi ali na kirilici. By the way, redovno citam literaturu na hrvatskom i veoma cenim vase izdavastvo (i periodiku i prevode svetske beletristike, koje kod nas ima mnogo manje). Nisam imao nikakvu nameru da navredim hrvatski jezik. Naprotiv, jako cenim Hrvatsku. Da ne zalazim u politiku, ali znate za vezu VMRO-a - NDH : ) Izvini ako sam ostavio prostora da budem pogresno shvacen.

Pa, najverovatnije cu uzeti za ugradnju u PC. Kod nas kosta oko 200 eura. Znam da je neopravdana investicija, ali sam vec isplanirao trosak. Pozdrav