Asus Transformer mini T102H iz skole

poruka: 6
|
čitano: 1.673
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Asus Transformer mini T102H iz skole boot loop

Malo kumce dobilo u skoli polovni Asus Transformer mini T102 H za nastavu an daljinu. To je neki tablet sa odvojivom tipkovnicom. Kada se upali pokaze se Asus logo na sredini ekrana. Pojave se desno od toga one Windows tockice koje se vrte u krug. Napise se Attempting to recover instalation... i onda Undoing changes made to your computer.... i opet se reboota. I tako u nedogled. 

Kak udem u neki safe mode ili boot meni da zbootam sa USBa pa poravim popravit windowse? Radio je prije 2 tjedna i sada ne radi...

Probao sam:

Upaliti i kad se pokaze Asus logo drzati 15 sekundi da se ugasi. I tako 3 puta. Tada bi trebao pokazati safe boot windows menu. Ali to ne radi. Pokusao sma i na tipkovnici F12, F8 i F7 stiskati ali ne radi. Kaka da dodem do BIOSa ili neceg korisnog na ovom? Puno hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Vratite i trazite novi ispravni.

0 0 hvala 0
16 godina

Kako uci u boot menu Asus win 10 tablet?

Uspio sam uci u Boot menu. Drzi se volum down tipka 3 sekunda i onda se stisne i power tipka (a volume down se ne pusta. a nasao sam negdje da se moze i samo volume down drzati (bez powera) pa pronbajte. Nadam se da sam pomogao nekome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Asus Transformer mini T102H iz skole
Kolacic kaže...

Vratite i trazite novi ispravni.

Nije to trgovina pa da im vratim. To je skola. Dakle preplatili smo taj tablet kroz razne poreze i vjerujem kako ga je m san prodao skoli skuplje od najskupljeg iPada. Probao malo tablet - katastrofa je. 20 minuta pokusava instalirati neki Windows update a vec je skinut na disk. Status: Prepairing to install - 0% preko pola diska je vec zauzeto a samo su Windowsi gore :( 

16 godina
Re: Asus Transformer mini T102H iz skole

-to je školska stvar (odgovornost), ne diraj.. reklamiraj i to će netko riješiti. + btw, to nije 'normalno računalo' ili laptop.. i to što je pola diska zauzeto je problem zašto? što misliš da treba s drugom polovicom diska? To je školska imovina, admin s installacijom-updateom pa tako i odgovornost kad se problem desi, ne nešto tovoje-osobno što sam riješavaš.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan

TO je kao i oni laptopi sa eMM karticom, nemožeš instalirati novije windowse gore,samo stare, i moraš isključiti updejt,jer će ti se inače dogoditi to što se dogodilo, ući će u boot loop ...

On će kao skinuti updejt,ali nikada neće imati mjesta da ga instalira ... čak ako se i skine na externi disk ...

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.8.2021 17:01 (nbdy32).
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice