Acronis

poruka: 3
|
čitano: 1.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Acronis problem

Poštovanje ! 

Molim za pomoć u vezi vračanja backupa sa acronisom.

Radi se o ovome uredno sam napravio backup, spremio ga na D particiju .

Kada sam htio vratiti backup na C disk , da ne duljim prošao je postupak sasvim normalno do samog kraja , a onda umjesto da počne postupak povratka podataka ja sam dobio ovu poruku:

Loading the network connection setigs  

Računalo napravi restart i dignu se Windowsi ( XP ) i niša od postupka vrčanja backupa?

Molim za pomoć jer na drugom mom računalu sve normalno radi i ne mogu otkriti u čemu je trk?

Puno hvala na pomoći !        Željko !

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Acronis problem

Probaj napraviti bottabilni acronisov cd (opcija create bootable rescue media) pa sa njim možda prođe i proba opciju u acronisu safe mode, kod mene je ova uvijek odradila posao do kraja

17 godina
neaktivan
RE: Acronis problem

Poštovanje!

Hvala vam na odgovoru !

Ja sam koristio Acronis 9.0 verziju i na mom kućnom kompjuteru i na laptopu i sve je savršeno radilo , hoću reći i još radi!

A susjed je kupio novi PC i ja mu instaliram XP i sve ostalo što je njemu potrebno napravim backup sa Acronisom 9.0 sve provjerim da li je backup ispravan i to je ok , ali onda on nešto brlja po PC i odluči da mu ja vratim sistem i tu nastaje problem ... taj koji sam opisao!

Uglavnom ja danas skinem Acronis 12.0 i sa njim sve savršeno radi, bez problema je prepoznao sliku rađenu sa Acronisom 9,0 .

Ne znam ni sam u čemu je bio trik ? Ali sam problem uspješno riješio!

Još jednom HVALA na pomoći i trudu !          Pozdrav Željko !  BOK ! 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice