Frend mi je donjo laptop i prikljucim ga u struju ( baterija je u njemu) i svijetli lampica kao da se baterija puni valjda ugl narandasto je, ali ne zeli upalit... e sad gledam po netu moguce da je do jacka ali zasto onda svijetli ta lampica jer ona svijetli samo kad se laptop prikopca u struju i baterija kad je u njemu !... gledam po njusci i nema maticnih ili stavljaju cijene po 400-500 kn sto NIJE NORMALNO !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cijene dijelova na njuskalu su inace katastrofa, pogotovo maticne ili lcd, prakticki to dvoje kad zbrojis, ispada skuplje nego novi laptop, a s obzirom koliko su laptopi jeftini, vise mu se isplati uzet novi, nego to popravljat...
cijene dijelova na njuskalu su inace katastrofa, pogotovo maticne ili lcd, prakticki to dvoje kad zbrojis, ispada skuplje nego novi laptop, a s obzirom koliko su laptopi jeftini, vise mu se isplati uzet novi, nego to popravljat...
znam ali sto posto je maticna osla ? jer ni ja nisam siguran
ako kazes da uopce nece da upali, onda vrlo vjerojatno... ako pak pocme palit lampice, disk, ventilatore, onda nije...
provaj izvadit bateriju, spojit punjac, pa onda provat oce li sta reagirat...
ako kazes da uopce nece da upali, onda vrlo vjerojatno... ako pak pocme palit lampice, disk, ventilatore, onda nije...
provaj izvadit bateriju, spojit punjac, pa onda provat oce li sta reagirat...
mislis da nisam sve probao.. neznam dal se moze nekako bios resetovat ako ce sta pomoc ili da skinem proc s njega sta mislis? probacu nac plocu al strrah me da nece radit i ako drugu uzmem kakav sam baksuz
mislis da nisam sve probao.. neznam dal se moze nekako bios resetovat ako ce sta pomoc ili da skinem proc s njega sta mislis? probacu nac plocu al strrah me da nece radit i ako drugu uzmem kakav sam baksuz
ne vidim kakve veze bios moze imat s tim, tako da ne znam sta bi ti savjetova... najpametnije bi ti bilo nac plocu u gradu di se nalazis, pa onda odmah plocu isprobat pred prodavacem... ako radi kupis, ako ne, nista...