Zarada preko interneta zaključana tema

poruka: 40
|
čitano: 19.690
|
moderatori: Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Zarada preko interneta
Cvjetko kaže...
luigi92 kaže...
razer1911 kaže...

Primi se ti stari moj lopate i knjige i doce sve samo od sebe.

pa ne mislim ja od toga živjeti... samo sam htio saznati ako to funkcionira, i ako da - ne vidim razlog zašto ne nešto usput zaraditi... daleko od toga da to vidim kao jedini izvor prihoda

Neces ti na tome nis zaradit jos si ti premlad sad misli bolje na skolu i kad ju zavrsis odi se zaposli negdje.

ma cuj Ok je ako on pokušava zaradit za đeparac ili nešto drugo...samo preko takvih stvari ce samo izgubit dragocjeno vrjeme. A lova mu sigruno neće doć pa neka klika!

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah .............Slažem se!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 17:17 (sk8 4 life).
15 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

Moze se zaraditi samo treba shvatiti kako sve ide. Ja sam samo prosli mjesec zaradio pristojnih $150 s tim klikanjem i investiranjem. A i Alertpay uredno isplaćuje na karticu unutar 7 dana od zahtjeva.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 23:37 (collector_zg).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Dalzna netko ovo riješit. Znači radi se o neobux.com

Registriran sam već 30 dana i u domu sam, svi dijelimo istu ip adresu. Ja sam dao svoj link frendovima da mi postanu refereri pa da dobivam pare od njihovog klikanja. Međutim, oni ne mogu gledati reklame, piše im da je netko s te ip adrese već gledao reklame unutar 24h. Sda mene zanima, kako da to riješim Programe ne mogu instalirat jer nemam admina, probao sam preko hidemyass i freeunblockme al neće.Pomagajte...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan

Nemoj(te) koristiti nikakve proxye ili išta slično jer će te suspendirati. Mozes imati samo 1 account na 1 IP adresu.

http://webbux.weebly.com
16 godina
protjeran
collector_zg kaže...

Nemoj(te) koristiti nikakve proxye ili išta slično jer će te suspendirati. Mozes imati samo 1 account na 1 IP adresu.

ŠtetaPlač, hvala još jednom...

Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. /////// Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
15 godina
neaktivan
luigi92 kaže...

Zanima me da li netko ima iskustva s ovim načinom zarade... Mnogo se priča o tome, a mene zanima ima li netko konkretna iskustva s time...

Na netu sam pronasao i neke knjige koje govore o tome...

link: knjiga

Da cujem sto vi imate reci o tome.. Hvala!

Ja sam od njih naručija tu knjgu i nikad nije došla. Srećom naručija sam da platim kad stigne pa sam pare zadrža.

I would love to change the world, but they won't give me the source code
15 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

Preimenuj temu u PTC zarada

Iz mojih iskustava PTC je totalni gubitak slobodnog vremena i jedno veliko smece. Pocevsi od neobuxa pa do ne znam ni ja cega.

Primi se knjige ili lopate, ili se snadji na drugi nacin. Zarada na internetu ima milijon opcija PTC je 0.5 % od svih tih opcija.

You wage wars, murder, cheat, lie to us and try to make us believe its for our own good, yet were the criminals. Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity.I am a hacker
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bok ljudi ja sam nova ima svasta o tome a ne znam da se usitinu moze zaraditi
17 godina
Zarada preko interneta

Evo i mene zanima jel ima sta novo?

mozda ima nesto sa pisanjem mail-ova, ejr sam cuo da je nesto tako relativno unosno...

Chuck Norris twita na facebook_u xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zarada preko interneta

Može se tu zaraditi! Ja sam prosšle godine dobio uplatu od 2000kn. Al je stranica postala scam nedugo nakon toga. A te pare sam dobio jer sam znao Admina te sam dobio 100 botova na račun. Može se zaradit ako imaš ogromnu sreću, al da znate šta se sve radi odustali bi istog trena.

Dr. za postavljanje glupih pitanja...
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 6:59 (xilC).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice